Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Három játék az új Playpark magazinban

Megjelent a lap nyári száma.

2011.06.06. 12:25 | szerző: Dino | kategória: Játék

Még nem vadásztál természetfeletti lényekre? Szeretnél embereket menteni égő épületből? Vagy kipróbálni egy villanyszerelő munkáját? Mindezt megtalálod a legújabb Playpark magazin CD mellékletében. A Playpark júniusi száma egész nyárra szóló szórakozást biztosít minden gyereknek!
A Sárkányvadász (Archmage) 3D akciójátékban megtudod, hogy a gonosz Sötét úr seregei romlásba döntötték a Tavak Királyságát! Csak a bátor mágus és hűséges sárkánya menthetik meg a birodalmat a pusztulástól.
A Tűzoltó Tóni (Fireman's Adventures) ügyességi játékban több tucat izgalmas küldetésen vehet részt a játékos. A lakótelepen tűz ütött ki, a lakók élete Tűzoltó Tónin múlik. Segíts neki eloltani a tüzet, ments meg mindenkit! Vedd fel a harcot a tűzzel a többemeletes épületekben!
A harmadik játék, az Electric Eddie a logikai gondolkodást fejleszti. A házban teljes a sötétség: áramhiba! Kinek sikerül helyesen bekötni az összes vezetéket? Sikerül megoldanod mind a 75 feladatot? Ez nehezebb lesz, mint gondolnád!
A CD-n a 3 teljes játékon kívül több minijátékot és a Family Farm játék exkluzív demóverzióját is megtalálod! A Playpark legújabb száma júniustól augusztusig kapható az ujságárusoknál és a hipermarketekben. További infó: www.playpark.sk
Nyereményjáték június 10-ig három Playpark magazinért - kattints ide!

Forrás: Playpark

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló