Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2011

The Witcher 2 - lesz X360 verzió!

Örülhetnek a Microsoft dobozát birtokló játékosok.

2011.06.06. 12:37 | szerző: rootshaper | kategória: E3 2011

Azt hiszem, Witcher 2 hírből sohasem elég, addig, amíg ennyire remek tényekről tudunk beszámolni nektek. Az új patch-nek örülve már itt is a következő, miszerint a játék az év utolsó negyedében megjelenik XBOX 360-ra is. A fejlesztők igen keményen dolgoznak azon, hogy minden a legnagyobb rendben működjön és egy tökéletesített és remekül portolt játékot tudjanak a konzolosok kezeibe adni.
A fejlesztők ígérete szerint mindent megtesznek annak érdekében, hogy a játék ugyan az a mély, sötét és komoly gondolatokat felvonultató, nem-lineáris szerepjáték maradjon, mint amilyen a PC verzió lett.
"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a The Witcher 2 remek fogadtatásban részesült, mind a média, mind pedig a játékosok által. Az XBOX 360 verzió fejlesztése pedig egy hatalmas lehetőség lesz annak érdekében, hogy játékunkat egy új szegmensnek is megmutathassuk. Fontos megemlíteni, hogy egy teljes adaptációt készítünk a játékból, nem pedig csak egy sima portolást. Ez technikailag azt jelenti, hogy a célunk, egy high-end PC-vel megegyező látvány megteremtése a Microsoft konzolján is. Az pedig, hogy ezt mennyire jól is csináljuk, kiderül az E3-on. Játékmenet tekintetében pedig azt jelenti, hogy a PC játékosok visszajelzései alapján igyekszünk a lehető leginkább letisztult és végletekig tökéletesített játékmenettel debütálni a konzolos játékosok előtt." - közölte John Mamais, a CD Projekt RED producere. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (1)

sipec
sipec 2011.06.06. 13:31
meg szerencse. nem szivesen hagynam ki
ajánlott olvasnivaló