Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2011

Battlefield 3 - irány a tank!

Több új videó is érkezett a Battlefieldről.

2011.06.06. 23:05 | szerző: Retee | kategória: E3 2011

A Mass Effect 3 mellett a többség még a Battlefield 3 bemutatóját várta a leginkább izgatottan, s az EA nem is okozott csalódást senkinek, mivel külön-külön prezentálta a játék és a motor képességeit is, melyek első látásra verik az új Modern Warfare epizódot is! ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (79)

Falusi
Falusi 2011.06.10. 17:19
Jár ide ám még egy CoD-os, csak legtöbbször néma;-).

Persze nem állok le vitázni, mert tudom, hogy semmi értelme nem lenne. Csak ugyanazt tudom szajkózni, ami már lassan közhellyé válik: "A két játék két külön stílusban utazik."

Persze erre sokan ráugranak, hogy "hurr-durr a CoD egy agyhalottaknak való eszement hent". Részben igaz, egyetértek, de egy játékot nehogymár az egyszerűsége miatt szapulják. Akkor miért nem ócsárolnak a CS-ről? Mert sokkal kiegyensúlyozottabb? Vagy mert tökéletesnek titulálták, mint anno a legtöbb CoD-ot?

Félreértés ne essen, szeretem a Battlefield sorozatot, csak nem a BC2-őt. A BF3-ért is ölni tudnék, mivel a BF2 babérjaira akar törni. Sőt, a BF sorozatot többre is tartom, mint az újabb CoD-okat. Viszont én szeretem azt az őrült játékmenetet, amit a CoD ad, és a taktikus játékok nem adhatnak meg és szerintem nem csak én vagyok így ezzel.

U.I.: Sosem értettem: Milyen jogon dobálják szarral a CoD-ot a "BF fanboyok", mikor a BC2 is egy nagy visszalépés a BF2-ről?(rombolhatóság. hú)
Falusi
Falusi 2011.06.10. 17:19
Dupla. hopsz

Szerk 2.0: Hozzáteszem, nem csak őrültek házából áll a Cod... csak sok kis dög a fragvideókon meg a warokon "nevelkedik". Mennyé bé' hardcore objektív központú módos public szerverre. Nesze neked hangulat.
Royce95
Royce95 2011.06.10. 19:15
Ámen! Én se azt mondom hogy a BF szar, csak sok szempont miatt a CoD-ot jobban szeretem, főleg a multi miatt. De emelet megvan a BC2 és megvolt a BF2 és a BF2142 is csak már ezt a kettőt eladtam :-D
rootshaper
rootshaper 2011.06.10. 20:19
ha már irányokban beszélünk a BF2 és a BC2 lépéseiről, akkor inkább "oldalra lépés", vagy jobban kifejezve "előre oldalazás", mert sok szempontból egész más és több, sok szempontból meg megint más de kevesebb. mellékág és megértem, hogy aki a BF2-n edződött, nem értékeli túl sokra, ahogyan én is a NFS 4-en edződtem és a SHIFT játékokat nem bírom hosszú távon elviselni. de nem kell tőle BF3-at várni, mert az még csak most jön :)
Falusi
Falusi 2011.06.10. 20:24
Na igen, lehet, hogy azt csak felindulásból mondtam. Attól függetlenül, még a BF2-es mércémet is félretéve rettentően idegesítő tudott lenni számomra a BC2. Világhírűen utálom benne a hasalás hiányát és a rombolhatóságot. Egyszerűen annyiszor haltam meg benne azért, mert az én naiv kis agyacskám azt gondolta, hogy el tudok bújni a tűz elől. Ehhez a tényhez még hozzá is jött a rombolható környezet...nothx.
ajánlott olvasnivaló