Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

L.A. Noire PC-re

Még idén ősszel megjelenik a detektív játék PC-s változata!

2011.06.23. 19:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

"Az L.A. Noire egy új stílust teremtő játék, melyben a játékos egy nyomozó szemén át láthatja a '40-es évek Los Angelesét." - nyilatkozta Sam Houser, a Rockstar Games alapítója, majd hozzá tette - "Egyedi keveréke a történetmesélésnek, az akcióknak és a bűnvadászatnak, így kitűnően passzol a PC-s játékok közé!"
Már a játék megjelenése előtt is sokan biztosak voltak benne, hogy egy ilyen nagyágyút egyszerűen nem hagyhatnak ki a PC-s piacról (bár ezt már megtették például a Red Dead Redemption esetében is...), így ezeket az embereket nem éri most teljesen váratlanul a bejelentés, miszerint az L.A. Noire még idén ősszel megjelenik PC-re is. Az átiratot a Rockstar Leeds készíti, akik eddig inkább konzolos játékokat készítettek, de remélhetőleg nem követik el a GTA IV hibáját és egy remek portot kapunk majd. A fejlesztők ígéretei szerint mindenesetre a számítógépek széles skáláján futtatható lesz majd a játék, köszönhetően a részletes beállítási lehetőségeknek. Természetesen minden olyan apróságot átállíthatunk majd, melyek a grafikát, vagy épp a billentyűzetkiosztás érintik. A PC-s változat ugyanazt a lenyűgöző látványvilágot kínálja majd, valamint a 3D-s támogatást is élvezhetik majd, akik megfelelő hardverrel rendelkeznek. ■

L.A. Noire (PS3)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
L.A. Noire (PS3)

hozzászólások (19)

balays82
balays82 2011.06.24. 11:54
Az Agent jelenleg PS3 exkluzív, vagyis elég kevés az esély, hogy jön PC-re. Ellenérv, hogy az L.A. Noire is így indult. Már az is jelentős fejlemény lenne, ha a Rockstar végre mutatna valamit a játékból, mert elég nagy a csend körülötte mostanában.
Creativ3Form
Creativ3Form 2011.06.24. 13:03
Igaz, most kicsit negatív voltam, de ettől még nagyon várom. Havernál kipróbáltam, plusz a neten is nézegettem végigjátszásokat, és nem kicsit elkapott a hangulat.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.06.25. 11:39
asszem akkor idén se kell sokat tanulni év elején :D
Gump
Gump 2011.09.16. 11:16
Most meglepődtem, hogy van ahol már elő lehet rendelni PC-re. Az rémlett, hogy lesz majd, de hogy ennyire konkrét és 2 hónapon belül érkezik, kellemes meglepetésként ért. :)
-T0ng-
-T0ng- 2011.09.16. 11:42
Lehet rosszul vettem észre, de a Rockstar szereti ezt játszani. Anno a San Andreas is előbb csak konzolra jelent meg, aztán jött a PC-s változat. A GTA 4 esetében pont ugyanez volt, egy szót nem lehetett arról hallani, hogy jönne a PC-s változat és hopp, most mégis ott tartunk, hogy az eladások beelőzték a San Andreas eladásait.

Az LA Noire kézenfekvő üzleti húzás: Nem a sajátjuk az anyag és most, hogy a Team Bondi csődbe ment, a PC-s bevételek hozzájuk szállnak.

Ami viszont az Agent-et illeti, már kevesebb valószínűségét látom annak, hogy jönnének PC-re.
A Sony szereti az exkluzív címet exkluzívnak megtartani, ellentétben a Microsoft-tal, aki bár bent van a konzol versenyben, akkor is nyer ha a PC-s tábornak tud kedvezni.

Ettől függetlenül tudjátok "Lepényhal megy elől, remény hal meg utoljára" : Remélem mind az Agent-tel, mind a Red Dead Redemption-nel játszhatok majd a jó öreg PC-n.
ajánlott olvasnivaló