Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Megújult a galéria

Lapozgatásra is lehetőség van már a képek között.

2011.07.06. 11:51 | szerző: Dino | kategória: Dome

Kisebb fejlesztést eszközöltünk a galériában, egy többek által hiányolt funkciót valósítottunk meg. Mostantól a bélyegképes listáról a kis képre kattintva nem rögtön az eredeti kép nyílik meg, hanem egy köztes méret, azonban itt lapozgatni is lehet a képek között. Akit pedig érdekel az eredeti - sok esetben igen nagy - méretű kép, az egy kattintással továbbra is megtekintheti azt is böngészőjében.
Reméljük, tetszeni fog ez az újítás mindenkinek. Ha pedig bármi rendelleneset fedeznétek fel a galéria működésében, a kommentekben jelezhetitek. ■

hozzászólások (12)

Barthezz
Barthezz 2011.07.06. 22:01
k*rva helyett p*csa, de amúgy üt :-D

(bár ha az angol eredetit nézzük, akkor ott tényleg bitch volt :P )
Dino
Dino 2011.07.07. 10:47
Aryx: Ez a lapozgatós megoldás fog maradni. Egy-egy nagyobb méretű galériánál rengeteg plusz letöltést jelentenének a bélyegképek, ha valakinek nincs rájuk szüksége.

Hirdetések: Inkább kattints rá mindre (és ez mindenkire vonatkozik :D ), hogy lássuk azt, hogy érdemes csinálni a magazint. Sajnos az, hogy ott hirdetést látsz, még nem jelenti automatikusan azt, hogy bevétel is van belőle... Vagy lehet, hogy el kéne gondolkodni, hogy fizetős legyen a magazin. ;-)
Aryx
Aryx 2011.07.07. 18:38
Úgy gondoltam, hogy alapból hide-olva lennének azok a bélyegek, és arra a nemlétező, de általam művészien odapingált linkkel lehetne őket khm, megnyitni.
És-és, ha mindenféle hide-ot, unhide-ot elfelejtünk, és csak a soron következő 3-5-6 bélyegkép jelenik meg a főkép alatt, hm, hm?
Blöeeeeeeeeeeee...
Dino
Dino 2011.07.07. 19:44
Aryx: Igen, de HTML megvalósítás szempontjából ha hide-olva vannak is, akkor is bele kell az oldal forrásába tenni a képekre vonatkozó kódrészletet - vagy AJAX-ot használni, amit nem szeretnék.
Olyan tervem volt, hogy az előző és következő kép thumbnailje megjelenik, ezek esetleges elhelyezésén még gondolkodom, az eredeti elképzelésre időközben rájöttem, hogy nem néz ki jól.
Aryx
Aryx 2011.07.07. 20:09
conception v. 2.0b

Azt a legalsó bélyegkép-lapozást már csak extra ficsörként tettem oda, ha azt elfelejtjük, nem is olyan nagy meló. :P Na jó, talán mégis, de az eddigiek alapján így lenne a legmenőbb.

(Amúgy look up, Dino, valójában tetszik nekünk ez az újítás, csak az a pár apróság komoly erőforrásokat vesz el az egyszeri képnézegetőtől. És gondolj a referenciára!)
ajánlott olvasnivaló