Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - hivatalos gépigény

Nem kell majd erőmű, de azért elkél egy izmosabb vas.

2011.07.10. 17:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megérkezett az őszre datált Battlefield 3 hivatalos gépigénye. A játék rendkívül látványos grafikát ígér a PC tulajdonosok számára, ám ennek megvan a maga hátulütője is. Ahhoz, hogy tényleg olyan szemkápráztató vizuális élményben legyen részünk, bizony elkél majd egy komolyabb konfiguráció, de a hivatalos gépigényből kiderül, hogy egy viszonylag gyengébb gépen is eldöcög majd a DICE siker várományosa.
Minimum gépigény:
Processzor: Core2Duo
Memória: 2 GB
Videokártya: DirectX 10, vagy 11 kompatibilis VGA
Merevlemez: 15 GB (10 GB digitálisan vásárolt példány esetén)
Ajánlott gépigény:
Processzor: Intel Quad-core, vagy ennek megfelelő AMD processzor
Memória: 4 GB
Videokártya: Geforce GTX 460, Radeon HD 6850
Merevlemez: 15 GB (10 GB digitálisan vásárolt példány esetén) ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (41)

cygary
cygary 2011.07.15. 19:59
Nem feltétlen, de te épp a ló túloldaláról beszélsz ;-) Nem tudom mi a bajod azzal hogy egyeseknek igénye van hogy egy játék jól nézzen ki, szingliben vagy multiban teljesen mindegy. A mai játékok többsége csak kinézetben tud fejlődni, szóval végképp nem értem ezt a grafika ellenességet részedről.
LordMatteo
LordMatteo 2011.07.15. 20:07
Mert van a play for fun, meg a play for win hozzáállás. Ideális esetben tudsz úgy győzni, hogy közben jól szórakozol, de az esetek 99%ban a komoly teljesítményhez (és ezáltal a győzelemhez) kompromisszumokat kell kötni (grafika), sőt, a szórakozáson felül időt kell rá áldozni (játék megismerése, lehetőségeket hogy tudod kihasználni).
cygary
cygary 2011.07.15. 20:08
Azért az e-sportról szó nem volt részemről: A többit meg köszi, az áááá-t kivéve, a hitreg és a hitbox még egy CoD-os számára is ismerős fogalmak. Főleg ha ne adj Isten még bele is merült a játékvilágba :-P

Offenzívkodás off: Remélem a Battlefield 3-ban rendezik a hitboxot (fejlövéseket nem igazán vettem észre a BC2-ben, persze legyen ez a legkisebb gond) és élsimítás, minden fölösleges effekt nélkül szépen muzsikál. Persze a fizika egy 64 fős szerveren más tészta lesz...
LordMatteo
LordMatteo 2011.07.15. 20:10
Az is e-sport tkp. hogy felmész publikolni. :)

És a lentebb tárgyalt téma (grafika vs. fps) már bőven beletartozik az e-sport kategóriába, sőt, annak alapvető része.
cygary
cygary 2011.07.15. 20:13
Értem én, csak hát mégis játékosok vagyunk a fórumon legtöbben. A public messze van attól hogy a falba verjük a fejünk egy-egy vesztes meccs után mi így kevesebb kompromisszumot kötök személy szerint. De mivel Suli úgy tesz mintha nem naponta beszélnénk és trollkodik, leszögezem hogy ez kizárólag személyes tapasztalat, és ízlésvilág. Nekem a hangulathoz hozzátartozik a fény-árnyék hatás, a szép robbanások és a torkolattüzek, míg mindezt falrahányt borsó textúrákkal és minimumra vett modellekkel nehéz elérni.
ajánlott olvasnivaló