Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

StarCraft II liga a BlizzCon ideje alatt

A rendezvényen tartják a bajnokság fináléját.

2011.07.14. 13:22 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Blizzard idén is megrendezi a saját kis fesztiválját, melyben a StarCraft, a Diablo és a Warcraft világát hivatott népszerűsíteni, és a rajongókat egybegyűjteni egy hatalmas bulira. Ezen a rendezvényen kerül megrendezésre most a 2011 Battle.net Global Invitational és a 2011 GSL (Global StarCraft II League) októberi fináléja is.
Az érdeklődőknek szerencsére nem feltétlenül kel elutazniuk Kaliforniába, az Anaheim Convention Centerbe, hanem egy ingyenesen regisztrálható Battle.net accounttal már nézhetik is az élő adást otthonról. Sajnos a jegyek az eseményre már mind elkeltek, azonban van még lehetőség virtuális jegyet vásárolni, ami 40 dollárba kerül és teljeskörű élő közvetítést foglal magában.
A Battle.net Global Invitational egyébként a BlizzCon egyik legnagyobb eseménye lesz, melyre a legprofibb játékosokat hívták meg szerte a világból, hogy elkápráztassák tudásukkal az egybegyűlteket, valamint össze is mérjék azt a többi meghívottal. Idén a két versenyszám a StarCraft II: Wings of Liberty és a World of Warcraft: Cataclysm lesz. A GSL pedig 2010 óta az egyik legkomolyabb e-sport eseménnyé nőtte ki magát, milliók követik a meccseket online, ahol kőkemény profik verik szét egymás seregeit. Az idei GSL Finálé egyébként biztos sok nézőt fog vonzani, ugyanis ez az első olyan végső megmérettetés, mely Koreán kívül kap helyet. A végső nyeremények összege 300000 dollárt tesz ki, ezért küzdhetnek meg a kellőképp jó játékosok.
További infókért keressétek fel a BlizzCon hivatalos honlapját, vagy akár a GSL-ét is. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló