25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Fallout: New Vegas - új DLC érkezett

Minden platformon elérhető az Old World Blues.

Írta: Retee 11 hozzászólás

A Bethesda bejelentette, hogy új DLC érkezett a Fallout: New Vegashoz. Az Old World Blues című digitális kiegészítésben egy laboratóriumba kerülünk, ahol kísérleti patkányként számítanak ránk, így feladatunk természetesen az, hogy valamilyen módon kiszabaduljunk rabságunkból.
A kiadó bejelentése szerint a DLC pedig mostantól Xbox 360-on, Playstation 3-on és persze PC-n is elérhető.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Fallout: New Vegas

Platform:

Fejlesztő: Obsidian Entertainment

Kiadó: Bethesda Softworks

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2010. október 22.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
jajj hagyjál már ezzel a maszlaggal, én szerinted tán hébe-hóba felrakok minden szar modot? egyetlen egyet raktam fel, nem tudom mit nem értettél az előző hsz-emből! csak és kizárólag a legújabb verzióját annak, amivel tovább lehet játszani a vége után. nézz utána, hogy ki az a Cannibal Johnson, és mit kell tenni ahhoz, hogy a végjátékban veled tartson ideiglenesen! (nem, nem rendesen magad mellé állítható társ, akibe pakolni tudsz, még csak beszélni sem lehet vele a végjátékban sem)...
pb69
pb69 [921]
Nem értem mi köze ennek az anomáliának a modokhoz. Amúgy nem tudom milyen modokat pakoltál fel, hogy ilyen eredményre jutottál, mert a DLC-k nem engedélyezik hogy követőt vigyél magaddal. Nekem van pár mod fent (nem sok, de néhány) és nem mehettem egyik DLC területére se társsal.
Engem ez nem idegesített. Annak is megvan az oka, hogy miért jártál így.
A modokkal annyi gond van hogy összeakadhatnak, mivel (ahogy írtad is) nem hivatalosak, így a modderek szabadon engedhetik fantáziájukat és nem figyelik egymás munkáját. Bármennyire is kellemetlen erről bizony magadnak kell gondoskodnod.
Ha nekem vmi nem tetszik egy játéknál, akkor arra megpróbálok megoldást találni. Nem viszem túlzásba a modok használatát. Eddig még nem jártam pórul miattuk, odafigyeltem hogy ne legyen gáz.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
én is élveztem a játékot, csak tudod a modoknak van egy apró hibája: nem hivatalosak! ez olyan, mintha a betegségedre nem gyógyszert szednél, hanem tünetmentesítőt... jó-jó, de nem az igazi.

mondok egy példát. felraktam a modot, hogy tovább játszhassak, felraktam az honest hearts dlc-t és nekivágtam az utolsó küldetésnek, majd a kanyonnak. mi lett? Cannibal Johnson, a volt Enclave-es faszi jött velem át! és mivel enclave, mindenkit irt, aki nem enclave, vagy a haverja. így csak órák után tudtam meg, hogy a dlc legelején van egy follows-chalk nevű npc, aki mellém áll, és elvisz joshua graham barátunkhoz, de mivel Cannibal dzsoni jött mögöttem, így lazán lelőtte, mielőtt még láthattam volna, hogy egyáltalán ellenség, vagy barát-e a fickó. majd ezt követően, mivel nem tűnt fel, barangoltam a kibaszott dlc területén és semmit nem tudtam csinálni a küldetésekből, csak egyet ad be ilyenkor, a chaos in zion-t, ami annyi, hogy elmész a térképért és már mehetsz is haza. KÖSZ MODDEREK! és még inkább: KÖSZ JÁTÉKFEJLESZTŐK!:love:
pb69
pb69 [921]
Beszarok mit kell ezen ennyit kattogni...le kell tölteni egy néhány kb-os fájlt és megvan oldva minden probléma...és ezért kell annyit problémázni...
A ME-t lehetett folytatni? Nem. És dobtak ki jóval később a kiadása után DLC-t? Igen. És ki tudtam tolni azt a DLC-t? Nem. De ettől függetlenül az egyik legjobban sikerült gamenek tartom.
Ehhez képest a FO valójában folytatható is, csak nem feltétlenül a koncepciót kéne keresgélni, hanem játszani vele. Mint már írtam korábban, nincs jogunk belekötni, abba hogyan képzeli egy játék felépítését a fejlesztő gárda. Nyilván tudják hogy van kistrillió mod amivel játszható a főszál után is és nem tökölnek ezzel már. Akit csak kicsit is érdekel a game, annak nem jelent problémát az hogy egy hivatalos DLC vagy egyéb mod keretében kapja meg a megoldást.
Én is tudnám sorolni a rossz koncepciót meg megoldásokat, de inkább nem teszem, hanem élvezem a játékot.
Peace!
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
észrevetted, hogy ez a játék konkrétan tavaly jött ki? TAVALY!

és most is adtak még ki hozzá dlc-t, olyat, amit csak akkor játszhatsz, ha még nem játszottad végig a fő story-t. VAN OLYAN EMBER EZEN A FÖLDÖN, aki égett a vágytól, hogy kipróbálja, végigjátsza az új falloutot és MÉG MINDIG nem vitte végig? NINCS BASSZAMEG!!!!
nem tűnik fel? egyszerűen szar az alap koncepció! ha van egy játék, ami elejétől a végéig befejezett, és nem lesz hozzá semmilyen kieg, oké. legyen vége teljesen.
de ha folytatgatják még fél évvel a kiadása után is (!!!) akkor ugyan mi az anyjuk faszáért nem engedik a játékost tovább a vége után? hogyan lehetnek ilyen idióta barmok?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (11 db)