Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Fallout: New Vegas - új DLC érkezett (Hírek)

Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas
A legutóbbi Fallout: New Vegas cikkek, hírek
11699 levél
Válasz 11.08.16. 10:30 #10
.:[Kain]:.
jajj hagyjál már ezzel a maszlaggal, én szerinted tán hébe-hóba felrakok minden szar modot? egyetlen egyet raktam fel, nem tudom mit nem értettél az előző hsz-emből! csak és kizárólag a legújabb verzióját annak, amivel tovább lehet játszani a vége után. nézz utána, hogy ki az a Cannibal Johnson, és mit kell tenni ahhoz, hogy a végjátékban veled tartson ideiglenesen! (nem, nem rendesen magad mellé állítható társ, akibe pakolni tudsz, még csak beszélni sem lehet vele a végjátékban sem)...
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
764 levél
Válasz 11.08.14. 20:06 #9
pb69
Nem értem mi köze ennek az anomáliának a modokhoz. Amúgy nem tudom milyen modokat pakoltál fel, hogy ilyen eredményre jutottál, mert a DLC-k nem engedélyezik hogy követőt vigyél magaddal. Nekem van pár mod fent (nem sok, de néhány) és nem mehettem egyik DLC területére se társsal.
Engem ez nem idegesített. Annak is megvan az oka, hogy miért jártál így.
A modokkal annyi gond van hogy összeakadhatnak, mivel (ahogy írtad is) nem hivatalosak, így a modderek szabadon engedhetik fantáziájukat és nem figyelik egymás munkáját. Bármennyire is kellemetlen erről bizony magadnak kell gondoskodnod.
Ha nekem vmi nem tetszik egy játéknál, akkor arra megpróbálok megoldást találni. Nem viszem túlzásba a modok használatát. Eddig még nem jártam pórul miattuk, odafigyeltem hogy ne legyen gáz.
11699 levél
Válasz 11.08.14. 15:02 #8
.:[Kain]:.
én is élveztem a játékot, csak tudod a modoknak van egy apró hibája: nem hivatalosak! ez olyan, mintha a betegségedre nem gyógyszert szednél, hanem tünetmentesítőt... jó-jó, de nem az igazi.

mondok egy példát. felraktam a modot, hogy tovább játszhassak, felraktam az honest hearts dlc-t és nekivágtam az utolsó küldetésnek, majd a kanyonnak. mi lett? Cannibal Johnson, a volt Enclave-es faszi jött velem át! és mivel enclave, mindenkit irt, aki nem enclave, vagy a haverja. így csak órák után tudtam meg, hogy a dlc legelején van egy follows-chalk nevű npc, aki mellém áll, és elvisz joshua graham barátunkhoz, de mivel Cannibal dzsoni jött mögöttem, így lazán lelőtte, mielőtt még láthattam volna, hogy egyáltalán ellenség, vagy barát-e a fickó. majd ezt követően, mivel nem tűnt fel, barangoltam a kibaszott dlc területén és semmit nem tudtam csinálni a küldetésekből, csak egyet ad be ilyenkor, a chaos in zion-t, ami annyi, hogy elmész a térképért és már mehetsz is haza. KÖSZ MODDEREK! és még inkább: KÖSZ JÁTÉKFEJLESZTŐK!
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
764 levél
Válasz 11.08.13. 22:55 #7
pb69
Beszarok mit kell ezen ennyit kattogni...le kell tölteni egy néhány kb-os fájlt és megvan oldva minden probléma...és ezért kell annyit problémázni...
A ME-t lehetett folytatni? Nem. És dobtak ki jóval később a kiadása után DLC-t? Igen. És ki tudtam tolni azt a DLC-t? Nem. De ettől függetlenül az egyik legjobban sikerült gamenek tartom.
Ehhez képest a FO valójában folytatható is, csak nem feltétlenül a koncepciót kéne keresgélni, hanem játszani vele. Mint már írtam korábban, nincs jogunk belekötni, abba hogyan képzeli egy játék felépítését a fejlesztő gárda. Nyilván tudják hogy van kistrillió mod amivel játszható a főszál után is és nem tökölnek ezzel már. Akit csak kicsit is érdekel a game, annak nem jelent problémát az hogy egy hivatalos DLC vagy egyéb mod keretében kapja meg a megoldást.
Én is tudnám sorolni a rossz koncepciót meg megoldásokat, de inkább nem teszem, hanem élvezem a játékot.
Peace!
11699 levél
Válasz 11.08.13. 21:28 #6
.:[Kain]:.
észrevetted, hogy ez a játék konkrétan tavaly jött ki? TAVALY!

és most is adtak még ki hozzá dlc-t, olyat, amit csak akkor játszhatsz, ha még nem játszottad végig a fő story-t. VAN OLYAN EMBER EZEN A FÖLDÖN, aki égett a vágytól, hogy kipróbálja, végigjátsza az új falloutot és MÉG MINDIG nem vitte végig? NINCS BASSZAMEG!!!!
nem tűnik fel? egyszerűen szar az alap koncepció! ha van egy játék, ami elejétől a végéig befejezett, és nem lesz hozzá semmilyen kieg, oké. legyen vége teljesen.
de ha folytatgatják még fél évvel a kiadása után is (!!!) akkor ugyan mi az anyjuk faszáért nem engedik a játékost tovább a vége után? hogyan lehetnek ilyen idióta barmok?
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
764 levél
Válasz 11.07.28. 22:13 #5
pb69
Közben még annyi eszembe jutott, hogy ráadásul a FO3 folytathatóságát a Broken Steel hivatalos DLC orvosolta, tehát megoldották a fejlesztők a problémád.
Az meg nekem még mindig csak magas, hogy az új képességek, implantok, fegyverek, karakterek, ellenfelek, öltözékek vagy helyszínek nálad miért a "szar" kategóriába fér csak bele.
764 levél
Válasz 11.07.27. 23:54 #4
pb69
Na akkor haladjunk szépen sorban:
A DM-n kívül egy DLC-ben sem vették el a cuccaidat.
Természetesen az összes DLC-t is kitoltam a FO3 és a NV esetében is. A MZ-t pedig többnyire azzal az "idegen puskával" ami az alapjátékban volt benne. Ennek ellenére remélem azért nem tűnsz el tényleg a fórumról.
Sok ócskaság? Az általad épp az előbb igencsak szidalmazott fejlesztők jó pár órát beleöltek abba hogy megcsinálják ezeket a "szarságokat". Ugyanúgy kell kezelni őket mint ha az alapjátékban is már benne lettek volna.
Meg persze elsüthetném azt a közhelyet is hogy magát a DLC-t se kötelező feltelepíteni és játszani vele...
Azzal meg azért (a hangnemen kívül) vigyázz hogy mennyire nevezed "elszúrásnak" azt hogy nem lehet folytatni a főszál után a gamet. Hány olyat tudsz sorolni ahol ezt megoldották? Van a GTA és még néhány, de abszolút nem jellemző. Pl. a ME-nél se lehet folytatni. A ME2-t már lehet, de elég bugyuta megoldás volt azt is, folytathatod de nem hathatsz a környezetre...mesés.
A KotOR se tartozik ebbe a kategóriába.
Amúgy én úgy vagyok vele hogy ha nem tetszik egy game úgy ahogy megírták akkor felcsúszok a netre és utánanézek van-e megoldás. És általában van. Ha valakinek nem éri meg azt a néhány percet a saját szórakozása, az magára vessen.
Persze fel lehet fogni úgy is hogy Te, hogy kiadtad a sok pénzt érte, de abba aligha van jogod belekötni hogyan valósították meg a saját eszközeikkel a saját elképzeléseiket, csak azért mert neked nem tetszik.
Ha a grafikába, optimalizálásba, bugokba kötnek bele, azt megértem, mert az a "normális munka" része.
Viszont az hogy hányféle fegyvert vagy küldetést tesznek bele, vagy az hogyan zárul a cselekmény, az aligha ilyen téma. Mi van ha valaki pont az újabb holmikat igényli? Hidd el sokan lázonganának ha egy DLC "csak" új küldetéseket tartalmazna és semmi mást.
11699 levél
Válasz 11.07.27. 18:01 #3
.:[Kain]:.
"Nem kötelező használni őket."

aha. oké. csak akkor ne vegyék el az összes cuccomat, amit előtte nagy nehézségek árán, 120 játékóra alatt gyűjtöttem össze.
vagy: ÉRJENEK is valamit a régi (RÉGI!!!!???) fegyvereink. játszottál te a mothership zeta add-onnal a f3-ban? na ha azt a kieget az alapjátékban és az előtte lévő 4 (!!!) kiegben összeszedhető fegyverekkel végigtolod, komolyan mondom nem írok több hsz-t ide.

ez a sok ócskaság (jajj úristen, hát még implantok is ááá de jóóóó) ruhák, fegyverek, tárgyak, szarok, ez pont olyan, mint a collectors edition gammák nagyja, amikben mellszobor, pakli kártya, matricák, meg akár egy póló található, meg miegymás értéktelen vacak, amit SOHA nem is használnál, ha nem adnál ki érte plusz 10k-t.

azt meg pont leszarom, hogy hány modder vette a fáradtságot, hogy megcsinálja azt, amit a kis drága fejlesztő faszoknak kellett volna már EZER ÉVE! az előzőt is ezzel baszták el, és erre elkövetik ugyanezt, és még ki sem javítják MAGUKTÓL! miért figyeljem a modderek munkáit, amikor én az eredeti játékért adtam pénzt, és vártam el normális munkát?
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
764 levél
Válasz 11.07.27. 12:57 #2
pb69
Megmondom őszintén nem igazán értem a problémáid.
Hála a szorgos moddereknek már régóta van fent több olyan fájl is a neten amivel gondtalanul lehet folytatni az alapjátékot a főszál után is.
Nem értem ezt a szopóágas dolgot se. A FO3-ban és a NV alapjátékában is "szopóágról" indultunk. A FO világában sose istenként kapcsolódtunk be a sztoriba.
A DM-ban valóban foglyok vagyunk és a mérgező gáz ill. a gallérrobbanós téma tényleg elég idegesítő, de azért nem a világvége.
A HH-ban semmi korlát nincs, szabadok vagyunk mint a madár.
Az OWB-ban pedig elég durva fejlesztéseket kapunk. Ezért érthetetlen az hogy azt írod semmi új cucc, pláne hogy korábban meg panaszkodsz a sok új fegyver miatt. Ebben a DLC-ben nem csak új perkek, fegyverek, öltözékek, karakterek, ellenfelek, küldetések vannak (mint a korábbiakban), hanem még új implantok és egyéb állandósítható "tápszerek".
Sokan reklamálják hogy rengeteg új tárgy (fegyver, páncél, stb.) kerül be a DLC-kbe, én ebben nem látok problémát. Nem kötelező használni őket. Szerintem ez csak pozitívum lehet.
"a sima alapterülethez adnának még hozzá, semmi új cucc, csak küldik.... az snassz" - az új cuccokat kitárgyaltam. Nem látom át mivel lenne jobb ha csak küldetéseket tartalmazna egy DLC. Szvsz minél többet ad, annál jobb és teljesebb. Az OWB is nagyban hozzájárul pl. a DM megértéséhez és megmagyaráz sok dolgot az egész világgal kapcsolatban. Azt már a NV topikban elég részletesen leírtam miért nem az alapterülethez adnak még hozzá, itt nem ismételném magam.
Ha meg a tematikájuk nem tetszik, az érthető, de az meg személyre szabott probléma. Meg akkor írd azt, hogy az nem tetszik.
11699 levél
Válasz 11.07.27. 00:42 #1
.:[Kain]:.
ez k*rva jó, meg minden, de gondolom még mindig nem intézték el, hogy az alapjáték végigjátszása UTÁN is lehessen ezekkel kezdeni valamit...
a másik meg, hogy ahogy látom megint csak 125 új fegyvert raktak bele, mintha nem lett volna eddig is kb 200, és természetesen megint szopóágról indulunk, mint az első DLC-ben, ahol folyamatosan mérgeztek, hogy basznák meg ezeket a nagy ötleteiket... a sima alapterülethez adnának még hozzá, semmi új cucc, csak küldik.... az snassz.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
766 levél
Válasz 11.07.27. 00:42
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Fallout: New Vegas - új DLC érkezett (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.