Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 1.3 patch - ingyenes DLC-vel érkezett meg

Az új tartalmakból és változásokból szemezgetünk.

2011.07.20. 11:40 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Ahogyan azt a CD Projekt RED ígérte, foltozgatja rendesen a játékot, és ingyenesen elérhetővé teszi a DLC tartalmakat is. Az új, 1.3-as patchel egyidőben mindkettőben részesülünk egyszerre.
Az új tapasz olyan játékosok által pedzegetett változásokat hoz a szerepjátékba, mint például a többféle képarány beállítás - ezzel megszűnik végre a 16:10-es és 4:3-as képarányt használóknál a fekete csík - és a prológusban eszközölhető további nehézség beállítások. Ezen kívül még javítottak a térképen néha rosszul - vagy sehogy - megjelenő küldetés markereken is. Kapunk egy ládát is, ahogyan azt a Diabloban is tapasztalhattuk, ahol eltárolhatjuk későbbiekre felszerelésünket. Ez a láda a városok kocsmáiban kap helyet. Megjelenik még a Junk panel is az inventoryban, melyben a nem használható tárgyakat gyűjthetjük; ezeket így sokkal egyszerűbben szelektálhatjuk ki a fontos felszerelések közül. Az Extrák menüpont alatt mostmár a játékon kívül is megtekinthetőek a videó betétek, Geralt flesselései, végül pedig a sárkányos része a prológusnak nem válik elérhetővé egészen addig, amíg az összes harcolós részt le nem nyomtuk. Ezzel akarják biztosítani a nehézségi görbe felfelé ívelését már a játék elején is. Az új tapasz elérhető a játék hivatalos honlapján, vlamint a legtöbb digitális disztribúciós oldalon egyaránt.
Az új 'A sackful of fluff' DLC tartalma pedig egy küldetés, mely a második fejezetben kap helyet. A játékosok a Vergen melletti kőfejtőnél található kunyhóban lakó Elthont kell, hogy felkeressék a küldetés elkezdéséhez. A CDP homályos leírása szerint azokat jutalmazza a leginkább busásan a küldetés, akik bizonyítják türelmüket. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (11)

Kanduhrka
Kanduhrka 2011.07.21. 12:50
Próbáld rendszergazdaként telepíteni.
Gump
Gump 2011.07.21. 14:24
Nem lehet, hogy a DRM szól közbe? Telepíted, aktiválod, aztán amíg vissza nincs vonva az aktiválás mondjuk uninstallal, addig nem fog menni másik gépen?
rootshaper
rootshaper 2011.07.21. 14:29
már az első patch megszüntette a teljes DRM-et, tudtommal. gondolom ez nem lehet akkor probléma.
balays82
balays82 2011.07.21. 14:33
Ez elvileg így van, de amikor lemezről telepíti a játékot, azon még nincs rajta a patch, utána meg fel sem engedi rakni a hibás telepítés miatt. Szóval előfordulhat, hogy mégis a DRM a hiba oka.
rootshaper
rootshaper 2011.07.21. 14:40
hát igen, ez furcsa anomália. :/
ajánlott olvasnivaló