Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Karma Online: Prisoners of the Dead - újabb béta hírek

Lezárult a pre-open béta tesztelés, de még koránt sincs vége mindennek.

2011.07.20. 11:53 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nemrégiben hírt adtunk arról, hogy a Joymax szárnyai alatt épülő új Karma Online játék, a Prisoners of the Dead béta tesztelésére lehet jelentkezni. Ez a meghívásos tesztelési fázis most lezárult és a fejlesztő Dragonfly sok tapasztalattal gazdagodott az esemény kapcsán.
A tesztelés következő fázisa már garantáltan egy nyílt béta lesz, melynek már a dátuma is napvilágot látott: a rajongók - és persze a kíváncsiak is - augusztus 2-ától 16-áig vehetnek részt a mókában, azonban a bétára még mindig jelentkezni kell, melyet a hivatalos honlapon tehetnek meg az érdeklődők. A béta kezdetén debütál egy új európai szerver is a játékhoz, mely biztosítani fogja a lagmentes játékélményt az európai játékosok számára.
A nyílt bétában debütál még tíz teljesen új pálya is, mely tartalmazni fogja például a The Holy Ground elnevezésűt - ez egy csapatos deathmatch térkép lesz - amiben egy templomban kell megküzdeniük a szemben álló feleknek, keresztül-kasul sötét alagutakon és nyílt tereken is. Még két új karaktert is megismerhetünk majd, név szerint Karlt és Günthert, valamint a fegyvertárunk is tizenegy új fegyverrel fog bővülni, mely az összes fegyver számát 25-re tornázza fel. Ennél azonban még többel fogunk találkozni a véglegeshez közeli állapotba kerülő játékban. ■

Karma Online: Prisoners of Dead
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Karma Online: Prisoners of Dead

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló