Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Karma Online: Prisoners of Dead - elindult a zárt béta

A Quake Wars Online fejlesztői ezúttal a második világégést hozzák el a képernyőkre

2011.06.09. 09:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Joymax kiadó bejelentette, hogy elrajtolt a Karma Online: Prisoners of Dead zárt bétája. A játékot a korábban a Quake Wars Online és Soldier of Fortune Online játékokkal jelentkező Dragonfly fejleszti, és a második világháborúba kalauzolja el a játékosokat. A jelentkezők egészen június 21-ig tesztelhetik a programot, a bétára pedig a Joymax hivatalos oldalán lehet jelentkezni. A Karma Online nem csupán egy szokványos világháborús FPS, a fejlesztők az egész történetet megcsavarták egy manapság egyre népszerűbb húzással, az élőholtak bevetésével. A játékosok választhatnak, hogy a Szövetségesek vagy a Tengelyhatalmak oldalán harcolnak, de az egymás elleni csaták mellett zombik százaival is meg kell küzdeniük.
"A béta remek lehetőség arra, hogy az európai játékosok is megismerhessék a Karma Online világát." - nyilatkozta a Joymax feje, Nam-chul Kim.
A jelenlegi zárt bétát egyelőre csak amerikai szerverek szolgálják ki, így az európai játékosok tapasztalhatnak némi lagot. A Joymax már tárgyalásokat folytat, hogy a júliusi nyílt bétára már európai szerverek szolgálják ki a zombi vadászok igényeit. ■

előző
következő
Karma Online: Prisoners of Dead - elindult a zárt béta
Karma Online: Prisoners of Dead - elindult a zárt bétaKarma Online: Prisoners of Dead - elindult a zárt bétaKarma Online: Prisoners of Dead - elindult a zárt bétaKarma Online: Prisoners of Dead - elindult a zárt bétaKarma Online: Prisoners of Dead - elindult a zárt bétaKarma Online: Prisoners of Dead - elindult a zárt bétaKarma Online: Prisoners of Dead - elindult a zárt bétaKarma Online: Prisoners of Dead - elindult a zárt béta
Karma Online: Prisoners of Dead
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Karma Online: Prisoners of Dead

hozzászólások (5)

Lacko
Lacko 2011.06.09. 10:10
Atyagatya! Hogy utálom az ilyen fos, mangás, japó szarokat...
Kalwa
Kalwa 2011.06.09. 10:15
Végre egy bemutató, ahol nem a csúnya és gonosz nácikat gyilkolásszák a hős amerikai szabadságharcosok, és a dicső, felszabadító vörös hadsereg büszke katonái. A végén az a sanda mosoly valami frenetikus! Hajrá! :)
Drukala
Drukala 2011.06.09. 10:20
Második világháború és zombik? A játékmenetnek nagyon ott kell lennie mert elég lerágott csont mind a két téma és ez a videó se győzött meg.
Hype
Hype 2011.06.09. 15:03
Nem igazán értem ezeket a fejlesztőket, minek ilyen játékkal bajlódni egy trailerből meg 10 képből kiderül hogy egy kalap sz*r, szvsz, a lerágott csontról nem is beszélve. Beleölnek X pénzeket meg időt, aztán tátott szájjal állnak hogy nem veszik a játékot.
Lacko
Lacko 2011.06.09. 15:12
Dehogy! Van 130 millio idegbeteg japo, akik erre izgulnak. Tuti biznisz.
ajánlott olvasnivaló