For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - újabb pre-order akció

Pár lépéssel közelebb kerülhetsz a bétához.

2011.08.05. 10:19 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A múlt héten a Battlefield 3 előrendelő oldala kicsit frissült, kiegészítve az információkat azzal, hogy aki előrendeli a játékot, az 48 órával előbb vághat bele a béta kipróbálásába. Ez azok számára kicsit lehangoló lehet, akik még tavaly azt gondolták, hogy a Medal of Honor megvásárlásával juthatnak majd csak hozzá a béta lehetőségéhez. Az utóbbi időkben több hullámban is kiküldött az EA e-maileket a Medal of Honor vásárlóknak, azt kijelentve, hogy bizony nekik van foglalt helyük a bétában és nyugodjanak meg. Arról azonban nem szól a fáma, hogy vajon ez egy különálló zárt béta lesz-e, vagy ők is csak a 48 órás előnyt kapják meg mindenki mással szemben? Gyaníthatjuk, hogy alig 1 hónappal a hivatalos béta kezdete előtt nem tervez az EA egy zárt bétát külön azoknak, akik megvették a Medal of Honort.
Sajnos pontos dátuma még továbbra sincs a szeptemberi bétának, csak mindenféle pletykák terjengenek. Reméljük azért, hogy egy 64 fős térkép bekerül majd a kipróbálható verzióba. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

LordMatteo
LordMatteo 2011.08.05. 17:08
Egy pálya lesz a bétában is, egy játékmóddal (eddig nagyon Op. Metro Rushnak áll a pálma...:| )
Hype
Hype 2011.08.05. 17:21
Origin-en akartam előrendelni, volt még régebbről egy 10 eurós EA szülinapi ajándék kuponom, gondoltam akkor azt beváltam és megveszem a játékot, nem jött össze nem fogadta el. Felvettem a kapcsolatot a supportal live-chatben másfél órán keresztül tanakodtunk, a végén adott egy 20%os kupont plusszba azt se fogadta el a rendszer, utána kérdezte a csóka hogy melyik fizetési módot akarom választani, mert hogy ha kártyával fizetek, akkor csak akkor vonják le az összeget ha megjelent a játék, és hogy majd akkor kifizetem, visszamegyek a supportra és a chatlogra hivatkozva visszaküldik a 20%nyi összeget vásárlás után. Eddig szép és jó, akkor gondoltam előrendelem ahogy említette, rányomok minden oké, gondoltam jó is ez így mivel majd későbbre töltök a számlámra pénzt, majd októberben, na de, jön az SMS hogy sikertelen zárolás történt 12500 vmennyi fillér a banktól. Itt néztem nagyokat, a supportos forma nem tudja hogy mi hogy megy a vásárlással kapcsolatban? Elég elszomorító, mivel csak azt mondta a paypal ill. egyéb fizetési módnál terhelik azonnal a számlát, ehelyett mikor credit cardal "előrendeled" a játékot azonnal kicsengetteti veled a lóvét így vagy úgy. Úgyhogy vagy magyar kiadótól lesz előrendelés csak akkor ugrik a 48óra, vagy majd elválik még.
Gondoltam leírom kis történetet, hátha valaki rohanna Originre előrendelni a sok bónusz miatt.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.