Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warcraft - hamarabb jön az új kiegészítő?

Ahogyan az igények, úgy a WoW is változik az évek során.

2011.08.20. 17:17 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Hamarosan érkezik a Blizzard aranytojást tojó és látszólag vénülni nem akaró tyúkjához a legújabb content patch, melyben végre elérhetővé válik a Deathwing raid, ahol mindenki leszámolhat a hatalmas sárkánnyal. Ez viszont a Cataclysm kiegészítő végét is sejteti, akinek ez volt az első gondolata, az jó úton halad.
A gamescomon kiderült, hogy az új content patch nem a Wrath of the Lich King utolsó raidjéhez hasonlatos módon fog megérkezni, tehát azonnal az egész elérhető lesz, nem ezzel akarják majd kihúzni az élettartamát a legutóbbi kiegészítőnek. Helyette inkább felturbózzák a kiegészítőket gyártó csapatot és az eddig megszokott pár évente megjelenő tartalomfrissítések rendszerét kukázták. Természetesen konkrétumokról még nem beszéltek, azonban érezhető, hogy nagyon ki akarnak tenni magukért, az utóbbi hónapokban - meg egyáltalán a Cataclysm óta - fogyogató előfizetők miatt.
Az új kiegészítő mibenlétéről egyelőre nincs információnk, de nagyon úgy néz ki, hogy ha tényleg nem akarnak két évet szöszmötölni az új kiegészítővel, akkor a Blizzcon alkalmával - ami októberben esedékes - többet is megtudunk majd az új fejlesztésről. Addig pedig lehet készíteni a felszerelést, Deathwing levágása még hátravan. ■

World of Warcraft: Cataclysm
A legutóbbi World of Warcraft: Cataclysm cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.