Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tovább fogynak a WoW játékosok

Újabb, nagy mennyiségű előfizető hagyta abba a Blizzard MMO jelenségét.

2011.08.08. 19:19 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Fontos leszögezni már az elején, hogy a Blizzard MMORPG-nek álcázott aranytojást tojó tyúkja köszöni, rendben van. Bőven van még elég előfizetője ahhoz, hogy minden más MMO-t lenyomjon a piacon, azonban fontos említést tenni pont ezért a játéktól elpártoló tömegekről is.
A Cataclysm megjelenése óta csak fogynak és fogynak a játékosok, decembertől májusig 500000 előfizető mondott le a World of Warcraft gigantikus világáról. Ekkor az előfizetők száma 12 millióról 11,4 millióra csökkent, most pedig májustól júliusig 11,1 millióra csökkent. Látható, hogy még mindig bőven többen játsszák a játékot, mint amennyi kis hazánk lakossága. A Blizzard fejese, Mike Morhaime ezt a Cataclysm utáni kiesést annak tudta be, hogy a játékosok sokkal hamarabb magukévá tették a tartalmakat, mint azt bármikor is sejtették volna a cégnél. Viszont ha jobban belegondolunk, minél magasabb szintű egy játékos, annál nagyobb tapasztalattal is rendelkezik - jó esetben - és annál több és keményebb tartalommal kell őket kiszolgálni, mint például a Vanilla WoW-ról a Burning Crusade-re váltás idejében.
A Blizzard továbbra is erősen toborozza a játékosokat, így júniusban "végtelenítették" az eddig időkorlátos kipróbálható verziót. Jelenleg a korlát továbbra is a 20-as szint, azonban ezt most már nem zárják 10, illetve 12 napos próbaidő keretei közé. ■

World of Warcraft: Cataclysm
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warcraft: Cataclysm

hozzászólások (26)

razak
razak 2011.08.10. 11:43
Ilyenkor kell használni a Hearthstone-t s visszadob a városok/falvak valamelyikébe.Nagyobb területen sosem lesz esélyed illetve korlátozott, de szintnek megfelelő részekre kell menni, questelgetni és nem lesz gond.Felfedezőútra is lehet menni nincs megkötve, csak viselni kell a következményeket.:)
Ráadásul most már olyan szájbarágósan követik a területek egymást, hogy nehéz eltévedni.Mindegy, nem jött be neked és ennyi, nem tragédia.:)
keesz
keesz 2011.08.10. 12:46
Azzal hogy a "ingyé" lehet wowozni lvl20ig kb annyit ért el a blizz hogy minden agyhalott felfog menni unalmába és baszogatni a többit. Hál ég már nem wowozok, de az, aki azt hiszi, hogy ha a wow elbukik ( amit sose fog) akkor a dio3mal többet foglalkoznak az csak annyiban téved:
-dio3 csak netes
-van benne ah, questek
-instance stb
Azon kívül hogy csak kattingatsz benne nem sok különbséget látok a diablo3 álnevet viselő wow2n
Dark Archon
Dark Archon 2011.08.10. 12:55
Tényleg, a kő... azt el is felejtettem, köszi :)
rootshaper
rootshaper 2011.08.10. 13:02
miért, a wow-ban nem csak kattintgatni kell? ja nem, ott még azt sem, mert autoattack van :D
Hype
Hype 2011.08.10. 13:13
Sztem nem rossz húzás tőlük, 2 faj kivételével az összes fajt/kasztot ingyen ki tudod próbálni ha valaki utálja is a játékot rászán 1 órát elbóklászik kvesztelget lehet megtetszik neki és tovább játszik majd megveszi, ha már 10 ilyen emberből 2 megveszi, sztem már megérte ez a Startet edition.
ajánlott olvasnivaló