Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hitman: Absolution - a rajongók véleménye alapján

Az IO Interactive a rajongók véleménye alapján is készíti új játékát.

2011.08.22. 09:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány hónapja jelentette be az IO Interactive, hogy készül a Hitman: Absolution, mely a sorozat újjáélesztését hivatott véghezvinni. A fejlesztőknek nem titkoltan az a szándéka, hogy új alapokra helyezzék a bérgyilkos történetét. Ehhez viszont olyan játékot kell készíteniük, ami elnyeri a rajongók tetszését. Tore Blystad, a játék tervezője nyilatkozott az új Hitmanről.
"Mindig van valaki az irodában, aki folyamatosan figyelemmel kíséri a Hitman fórumokat. Pontosan szeretnénk tudni, hogy mit gondolnak a játékosok, mivel olyan játékot szeretnénk készíteni, ami nekik tetszik és nem olyat, ami rajtunk kívül senkit sem érdekel. Figyelünk a rajongók véleményére, de nem ők diktálnak, mivel ahhoz túl sok különböző igényű rajongónk van."
A fejlesztők szerint a korábbi részekre jellemző nyitottabb világ sem volt a legmegfelelőbb megoldás, mivel nem tette egyértelművé, hogy mit, hol, hogyan kellene csinálnia a játékosnak.
"Mikor elindultál egy pályán, volt előtted tíz nyitott ajtó, így fogtad magad és benyitottál az elsőn, de meghaltál. Akkor második nekifutásra a következő ajtót választottad, és így tovább. Ez a fajta szabadság nem jó, mivel ez nem igazi választás, hiszen csak annyit tehetsz, hogy próbálgatod a különböző megoldásokat, míg meg nem találod a működőt. Az új játékban már sokkal hangsúlyosabbak lesznek a döntéshelyzetek."
A Hitman: Absolution előre láthatóan 2012-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Hitman: Absolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hitman: Absolution

hozzászólások (7)

Skorpio90
Skorpio90 2011.08.22. 11:09
Hülyeséget mond az úriember ezzel a benyitok az első ajtón és meghalok. Egyrészt ott volt mindig a térkép, ami nagy segítséget nyújtott pont emiatt, így volt elkerülhető az előbb említett dolog, másrészt emiatt a szabadság miatt sem vált unalmassá 10. végigjátszásnál sem, mert mindig lehetett új megoldásokat találni.
Hype
Hype 2011.08.22. 11:15
Egyik hitman forumról másoltam ki:
"-No one from the original dev team at all. ( it's most likely K&L team)
-Blood Money director is not even on this game too
-More actiony game
-Agent 47 is Rambo now.
-Not the same voice actor
-Jesper Kyd not doing the soundtrack"
Miért kell elb*szni azt ami jó volt? Ajjajjajj..
Hype
Hype 2011.08.22. 11:16
Lehet hallgatnak a rajongók véleményére de egyuttal le is sz*rják azt.
johnson19
johnson19 2011.08.22. 20:28
Na akkor a kedves fejlesztőknek a jó édes.... Tehát az nem szabadság, ha választhatunk az ezerféle megoldás közül, ami az eddigi Hitman-játékokra jellemző volt. De majd ha ez is egy igazi modern csőjáték lesz, nulla választási lehetőséggel, na az majd a szabadság netovábbja lesz, mi? Ezek tényleg hülyének nézik az embert? Vagy 6 év szünet után ennyire futja majd az IO-tól? A többiről nem is beszélve: nem David Bateson lesz 47-es hangja, nem Jesper Kyd a zeneszerző, no és a kedvencem: AUTOSAVE...autosave egy Hitman játékban, no comment.
Hype
Hype 2011.08.22. 21:07
Hát igen mostanában az lett a trend játékfejlesztőéknél hogy még a csapból is az folyik hogy minden úgy lesz ahogy a gamerek akarják, aztán meg homlokegyenest mást csinálnak.
ajánlott olvasnivaló