Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Deus Ex: Human Revolution - a kritikusok imádják

A holnap megjelenő játék rendre jó pontszámokat gyűjt a külföldi oldalakon.

2011.08.25. 14:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Holnap jelenik meg a régóta várt Deus Ex: Human Revolution, mely a fejlesztők ígérete szerint méltó folytatása lesz az előző játékoknak. A fejlesztés során rengeteg videót, képet és információt osztottak meg a világgal a készítők, melyek alapján már sejteni lehetett, hogy egy remek játékkal lesz dolgunk. Bár még a hivatalos megjelenésre egy napot várnunk kell, több külföldi oldal is közzé tette már a maga értékelését és beszámolóját, melyek rendre dicsérik és magas pontszámokkal illetik a végeredményt. Íme néhány vélemény:
Az Xbox World 9,4 pontot adott és a "kőkemény, ambiciózus és brilliáns" jelzőkkel illeti, míg a Games Master 9,4 pont mellet úgy fogalmaz, "kivételes darabja a játék-iparnak". Az OXM amerikai és angol oldala is tesztelte a játékot, előbbi 8,5 pontot adott, míg utóbbi nem fukarkodott, és 10/10-et szánt rá. "A Deus Ex a gondolkodó ember játéka, de azért lehetne okosabb" - vélekedik a PSM3 magazin, mely alacsonyabb, 8,8 ponttal jutalmazta. Az RPG Fan oldala szerint a Deus Ex új része "egy remek, többször újrajátszható RPG, mely remek szórakozást nyújt a rajongóknak és az újoncoknak egyaránt". Emellett 90%-kal illeti az alkotást. A Strategy Informer és a Destructoid egyaránt 9,5 pontot adott, és kiemelték, hogy olyan akció-RPG-vel van dolgunk, melyhez hasonlót régen nem láthattunk már és méltó a Deus Ex sorozathoz.
A fentiek mellett természetesen további magazinok is kipróbálták már a játékot, így a VideoGamer (10/9), az IGN (10/9), a Games Radar (10/10), az Eurogamer (10/9), vagy a Giant Bomb (5/4) is megírták a maguk beszámolóját. A pontok alapján úgy tűnik, tényleg valami rendkívülivel állunk szemben, de nem szabad elmenni szó nélkül a játék hibái és hiányosságai mellett sem. A legtöbb kritika a mesterséges intelligenciát, a hosszú töltési időt, az elavult arc-animációkat és az itt-ott tapasztalható szaggatást éri. ■

Deus Ex: Human Revolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Deus Ex: Human Revolution

hozzászólások (1)

EvolutioN
EvolutioN 2011.08.27. 13:08
Nem csak a kritikusok, hanem én is. A kedvenceimet mixelték össze a játékba. Akció rpg, lopakodás, sci-fi. :)
ajánlott olvasnivaló