Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotok

Egy képcsokor látott napvilágot a játékból.

2011.08.30. 13:41 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Frogwares és a Focus Home gondozásában készülődő, új Sherlock Holmes kalandról öt új képet sikerült megkaparintanunk, ami újabb betekintést enged a kimondottan szép és részletesen kidolgozott világba, amely a nyomozónak biztosít majd terepet a kalandokhoz.
A történet szerint Holmes kerül a Scotland Yard első számú gyanúsítottjai közé egy gyilkossági ügyben, s nem meglepő módon nem tudja bizonyítani ártatlanságát. Ezzel kezdetét veszi a nyomozás és természetesen saját ártatlanságunk tisztázása, hogy aztán London népe újra ünnepelt hősként tekintsen a legendás detektívre. Mivel ez idáig nem jelent meg konzolokra Sherlock Holmes játék, a fejlesztők szem előtt tartják a konzolosok igényeit, így a játékot TPS nézetből, kontrolerrel is könnyen lehet majd irányítani, viszont nem kell elkeseredni, ugyanis a játék jön PC-re is, csak nem ez az elsődleges szempont. A motort is a konzolok kapacitásának megfelelően írták meg, így számíthatunk arra, hogy a mostani átlagos PC konfigurációkon remekül fog futni a játék - vagy nem, ha nem sikerül jól portolni, de bízzunk benne, hogy igen.
A játékban természetesen nagy hangsúlyt fektetnek a nyomozás részleteire, így a játékos a nyomozók teljes repertoárját használhatja majd. Nyomokat kell majd megtalálnunk és elemeznünk, újra kell gondolnunk, hogy mi történhetett a helyszínen és egy új rendszer segítségével saját következtetéseinket is levonhatjuk majd az esetekről. Ehhez tartozik még egy kommunikációs rendszer is, mely segítségével a megfelelő kérdést feltéve fontos információkra deríthetünk fényt.
Pontos megjelenési dátumunk még sajnos nincs, de a fejlesztők biztosítottak minket arról, hogy még idén kinyomozhatjuk, ki is áll a gyilkosságok mögött. ■

előző
következő
The Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotok
The Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotokThe Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotokThe Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotokThe Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotokThe Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotok
The Testament of Sherlock Holmes
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Testament of Sherlock Holmes

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló