25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a magyar Windows XP

Írta: Dino 10 hozzászólás

A mai napon tartott sajtótájékoztatón jelentette be a Microsoft Magyarország, hogy elkészült a Windows XP operációs rendszer magyar verziója. Az operációs rendszer honosított változat rekord idő, 74 nap alatt készült el, az eddig megszokott 3-4 hónaphoz képest. A Windows 95/98/Me és Windows NT/2000 vonalakat egyesítő rendszer kétféle változatban kapható. A Professional verziót ajánlják a vállalati felhasználáshoz, míg a Home Edition az otthoni felhasználók számára készült, ám mindkét változat ugyanazt a magot tartalmazza. A szoftverek ára a Windows 2000 Professional ill. Windows Me jelenlegi árával lesz egy szintben. A dobozos Windows XP december elejétől kerül a boltokba, míg egyéb licencelési konstrukciókban már a mai naptól rendelhető.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Eric
Eric [20761]
Rossz helyen tapogatózol:-))))
Tényleg nincs okom rá;-)
jatfield
jatfield [3488]
"Nincs okom rá hogy elfogult legyek." Hááát peeerszeee! ;)
Eric
Eric [20761]
Az árakat én is csak saccoltam, mégpedig abból, hogy állítólag a prof. ára a Win2K prof, a Home-é pedig a WinME-vel fog megegyezni.
Nekem az angol van fent. Nagyon bejön, imádom. Nincs okom rá hogy elfogult legyek, de jobban örülök neki, mint akármelyik jó game-nek!!!
Warhawk
Warhawk [1146]
Eric: én valamivel lejjebb saccolom, de kb ugy lesz - már ha a hírek igazak.
Remélen nemsokára kapható lesz, mert már nagyon fent látnám a gépemen! (Huhh...nem hittem, hogy valaha EZT fogom mondani egy MicroSoft OS-ről...:)))))
Eric
Eric [20761]
Ide vagy tizet!!!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (10 db)