Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls V: Skyrim - ESRB besorolás

Kemény tartalmakra számíthatunk egy kemény világban.

2011.09.20. 14:07 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mikor az Oblivion megjelent 2006-ban, Teen besorolást kapott az ESRB-től, azonban a Fallout 3 már - a szexuális tartalom és leginkább a csonkolások miatt -'Mature, azaz felnőtteknek való kategóriába került. Ha hihetünk ezeknek a kategóriáknak - és miért ne hihetnénk? -, akkor hasonlóan kemény, vagy még keményebb tartalommal lesz felvértezve az új Elder Scrolls játék, a Skyrim is.
Ha valakit érdekel a besorolás összegzésének eredeti verziója, az itt elolvashatja, lentebb pedig a magyar verziót láthatjátok, amiből kihagytam a példamondat felsorolást, melyet a szexuális utalások bekezdésnél sorakoztattak fel.
"Besorolási összegzés: Ez egy fantasy-szerepjáték, melyben a játékos Dovakin szerepébe bújhat, egy hatalmas erővel megáldott figuráéba, aki sárkányokkal is harcolhat Skyrim képzeletbeli világában. Ahogy a játékosok kalandoznak a hegyvidéki, nyílt terepet biztosító világban, küldetéseket és feladatokat oldanak meg, melyek befolyásolják karakterük végzetét. A játékosok kardokat, baltákat, íjakat és mágiát használhatnak, hogy legyőzzék a sokféle ellenséget. Ahogy a játékosok közelharcba elegyednek, néhány kulcsfontosságú mozzanat lassításban jelenik meg, leginkább a lefejezések. Csatajelenetekben nagy vérfröccsenések jelennek meg, valamint találhatóak olyan helyszínek is, melyeket vér vagy testrészek borítanak (például karóra tűzött fejek). Néhány esetben a játékosnak megengedett, hogy védteleneket mészároljon le, például rabokat a falhoz láncolva. Ezek halálhörgést és jajveszékelést hallatnak. Ahogy a játékban halad előre a játékos, a párbeszédek és a szövegmegjelenítés tartalmazhat szexuális utalásokat. [pár példamondat következik] Alkohol, mint például bor, sör vagy mézsör vásárolható és fogyasztható a játékban. Egyes esetekben a játékos ivóversenybe elegyedhet karakterekkel, melynek eredménye az érthetetlen beszéd." ■

hozzászólások (2)

Balanses
Balanses 2011.09.21. 01:13
Nekem ez így tetszik elsőre, viszont egy valamin akadt meg igazán aszemem: "... melyben a játékos Dovakin szerepébe bújhat...", szóval nem lesznek választható fajok és karaktergenerálás sem? Vagy ez most csak engem lep meg? :/
EvolutioN
EvolutioN 2011.09.21. 01:33
Dovakin az annyit tesz, h "sárkányszülött". Ennek köszönhetően tanulhatja meg a karakterünk a sárkány kiabálós varázslat izéket :D. Szal van karaktergenerálás és faj választás is.
ajánlott olvasnivaló