Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hellgate - kiegészítő érkezett

Bizony, nem csalás, nem ámítás, Tokyoba vezet a pokol kapuja.

2011.09.27. 09:47 | rootshaper | kategória: Játék

A csúfos bukta után a még Hellgate: London címre hallgató játékuk szervereit bezárták egy időre, majd idén, Hellgate: Resurrection címen újra elérhetővé tették, immár ingyenesen a játékot, a megmaradt rajongók számára. A lelkesedésük pedig erősen dicséretes, ugyanis nem hagyják pihenni a játékot, hanem a napokban megjelentettek hozzá egy kiegészítőt.
A kiegészítő pedig meglepő módon egészen Tokyo-ig repíti a játékosokat, ahol 24 teljesen új pályán kalandozhatnak és irthatják a pokol szülötteit. De ez még mindig nem minden, ugyanis két teljesen új játékmódot is kapunk a kiegészítővel, melyek új színt vihetnek a már ismert játékélménybe. Az egyik ilyen mód a Cow Room, melyben a mostanában oly népszerű, hullámokban érkező szörnyhadat kell ledarálni, esetünkben pedig ez a szörnyhad zombik képében érkezik meg. A másik mód pedig a Base Defense, melyben a lényeg gyakorlatilag ugyan az, csak itt meg kell védeni egy bázist a hordákban érkező démonok ellen.
Ha pedig úgy érzitek, hogy a játék nem elég nehéz, visszatér a Hell mód is, melyben igen kemény ellenállásra lehet számítani a pokol erői képében. Természetesen az új nehézségi szinthez - mely effektíven a hard módot jelenti - új jutalmak is járnak.
Amennyiben megjött a kedvetek a játékhoz, ingyen jelentkezhettek és letölthetitek a kliens programot a hivatalos honlapról. A kiegészítő pedig már működésbe lépett, így aki most csatlakozik, már egy kibővített lehetőségeket kínáló játékkal ütheti el az idejét. ■

Hellgate: London
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hellgate: London

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló