Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Razer Synapse 2.0 - beállítások a felhőben

A Razer ismét egy érdekes húzásra készül.

2011.10.26. 17:25 | szerző: rootshaper | kategória: Hardver

Mint azt tudja minden játékos, a Razer messze földön híres a jó minőségű és kifejezetten játékosoknak készített perifériáiról, melyek közt az egereken és billentyűzeteken kívül már fejhallgatók is megtalálhatóak. Ők vezették be még 2006-ban a Synapse nevű technológiát, mely a perifériákba rejtett memória neve, amivel makrókat és beállításokat tárolhatunk kedvenc perifériánkhoz.
Most ezt a lehetőséget kívánják egy szinttel magasabbra emelni, mely a Synapse 2.0 nevet viseli majd. A lehetőség pedig természetesen a felhő alapú tárolással bővül ki, mely nagyon népszerű mostanában. Hamar össze lehet rakni a képet tehát: amit a Razer nyújtani fog nekünk, az egy online tárolható beállításkészlet, amit bárhonnan elérhetünk, ahol van internet kapcsolat. Ennek hatására természetesen a perifériákba épített memóriának többé nincs létjogosultsága, a módszerrel bármilyen bajnokságon, LAN partyn, vagy - a Razer mondta, nem én! - az irodában is elérheted beállításaidat.
A lehetőség természetesen minden későbbiekben megjelenő Razer cucchoz alanyi jogon járni fog, viszont jelenleg a belső béta tesztelése zajlik. Azok számára, akik birtokolnak Razer Naga egeret, lehetőségük nyílik béta tesztelni a Synapse 2.0-t, jelentkezni pedig itt tudnak rá; összesen 500 tulajdonost választanak majd ki a tesztelésre. Hivatalosan idén év végén startolhat a Synapse 2.0, de pontos dátum még nem érkezett ezzel kapcsolatban. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.