25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Rekordot döntött a Modern Warfare 3

A statisztikák szerint az MW 3 leelőzte a Black Ops eredményeit.

Írta: Retee 5 hozzászólás

Ahogy arról már az előző héten beszámoltunk, a Modern Warfare 3 hatalmas sikerrel debütált világszerte, s úgy tűnik, hogy ezzel minden korábbi rekordot megdöntött. A statisztikákért felelős Chart-Track szerint a piacon még soha senki sem ért el hasonló eredményt, így az MW3 a játéktörténelem legjobban startoló szoftvere lett. A hivatalos adatok szerint a harmadik részből csak az USA-ban és az Egyesült királyságban 6,5 millió darab kelt el az első 24 órában, ami körülbelül 400 millió dolláros bevételt jelent az Activisionnek. Ráadásul a korábbi rekordot is egy Call of Duty tartotta: a Black Ops 360 milliót hozott egy nap után - ezt döntötte most meg a Modern Warfare 3.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Call of Duty: Modern Warfare 3

Platform:

Fejlesztő: Infinity Ward

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2011. november 8. PC
n/a: PS3, X360, Wii

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Royce95
Royce95 [263]
Nem kell a kamion lopásra fogni ezt az adatott, meg ilyen hülyeségek beszélni hogy addig nem is ismerték a CoDot. Egyszerűen azért adnak el belőle ilyen sokat mert egy nagyon jó, és nagyon híres játékról van szó (ha nem a leghíresebb). Tavaly, meg tavaly előtt is a CoD volt a rekorder, nem kell ehhez kamiont lopni.
Dilikutya
Dilikutya [167]
Jaja, valószínűleg legalább az eltulajdonított mennyiség dupláját :).
Akár igaz a lopás, akár nem, az a hír annyi felé megjelent, hogy a nagy számok törvénye alapján biztos akadt, akinek ez keltette fel a figyelmét, esetleg olyannak is, aki addig meg se nézte, hogy ez miféle játék. Lehet hogy többet adtak el így jóval, mintha nem jelenik meg a hír az ellopott kamionokról :). Mert azért maga a hír sem kispályás, a tolvajok nem egy Media Markt raktárából vitték el a DVD-ket, hanem vele lopták a 100.000$-t érő kamiont is. Ennél jobb már csak az lett volna, ha a kivitelezés is akciófilmbe illő :).
monyobmx
monyobmx [39]
Köszönjük Battlefield!
Berci1
Berci1 [464]
Sokat számított az a 6000 lopott darab :-O :-D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)