Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne 3 - magyar feliratos trailer

Gameplay trailer - fejlesztői kommentárral.

2011.11.18. 14:17 | szerző: Retee | kategória: Játék

Jövő márciusban jelenik meg a Max Payne harmadik része, amely szeretné megismételné az előző két epizód sikerét. A kissé átalakult folytatás természetesen ezúttal is a látványos akciókra helyezi a hangsúlyt, ahogy erről a lenti - magyar felirattal ellátott (cc) - fejlesztői videó is tanúskodik. ■

Max Payne 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Max Payne 3

hozzászólások (10)

McCl@ne
McCl@ne 2011.11.19. 10:15
Többször. A tűzharcok ezerszer jobban néznek ki, mint akármiben (nyilván nem az előző két részhez hasonlítom, bár a 2. megállja a helyét még most is!), változatosabbak és dinamikusabbak, engem ez a videó teljesen meggyőzött!
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2011.11.19. 10:19
Engem megrohantak az emlékek, és elmorzsoltam egy könnycseppet a NY-os képsorok láttán.
És igen, lehet ez miatt beújítom a gépem, gyönyörű, és megvan benne a hangulat. Viszont az üvegtörése az számomra fura kicsit, nem tudnám megmagyarázni miért.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.11.20. 21:09
na ezt az animációs megvalósítást hívnám én úgy, hogy: next level. :)
gyönyörű, ugyan kicsit Max széles hátizmait átfaraghatnák valamivel emberibbre, de teljesen elégedett vagyok, ez már szint!

ugyanakkor a játékot én egy külön játékként és nem Max Payne-ként fogom kezelni, nem tudok megbarátkozni a nagy változásokkal, számomra azt a film-noir fílinget semmi sem fogja überelni, amit főleg az első, de hasonlóan jól a második is elkapott...
BrezkaRox15
BrezkaRox15 2012.06.03. 18:00
Hellosztok Skacok, Csajok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem, a Reloaded változatot, és amikor belépek a játékba, kéri a Social Club felhasználó nevet jelszót, megadok minden adatot, éskér valamiféle Activation Code ot, amit elvileg hajól értelmeztem, az accountomre küldenek, ki, de én semmiféle aktivációs dot nem kaptam :/ Lécci segítsetek!!!!! :)
Dilizs
Dilizs 2012.06.03. 18:03
Itt NO WAREZ!!!!!
ajánlott olvasnivaló