For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Mobil/Gamer Weekend a VAM Design Centerben

A mobil- és játékrajongókat várják a hétvégi rendezvényre. Nyerj belépőt!

2011.11.22. 09:40 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

November 26-27. között, azaz a most következő hétvégén rendezik meg az első Mobil Weekend/Gamer Weekend rendezvényt, amelyre egyaránt várják a mobilok és a játékok iránt érdeklődőket. A Mobile Weekend szakmai előadásain bemutatják a legújabb mobilos és PC-s játékokat, illetve a legújabb 3D-s mozi technológiákat, valamint megismerhetik a látogatók a legmenőbb mobilos alkalmazásokat is.
A Gamer Weekend minirendezvényen kipróbálhatóak lesznek a legújabb játékok, mint például a Need for Speed: The Run és a Call of Duty: Modern Warfare 3, de jelen lesznek a Gameloft játékújdonságai is. A konzolrajongók és mobil játékosokra pedig verseny is vár, amelynek fődíja egy félmillió forint értékű Sony Vaio 3D gamer notebook.
Az 50%-ban a helyszínen levásárolható belépőjegy egyben sorsjegy is, a szerencsések mobilos ajándékokat nyerhetnek. További információ a rendezvény honlapján található: mobilweekend.hu/gamer.
Ha szeretnél részt venni a rendezvényen, most egy kis szerencsével nyerhetsz magadnak egy belépőt: az alábbi Facebookos kommentdobozba november 24-én csütörtök délig várjuk a jelentkezőket, akik közül csütörtök délután sorsoljuk ki azt a négy olvasót, akik egy-egy napijegyet kapnak. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.