Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Új Xbox 360 dashboard érkezik holnap

A Kinectet szem előtt tartva készült el az új menürendszer.

2011.12.05. 19:52 | szerző: rootshaper | kategória: Konzol - Microsoft

Az új Xbox 360 dashboard rengeteg újítást fog tartalmazni, kinézetben azonban csak keveset változik. Ugyan azt a "block" rendszerű megoldást láthatjuk majd, melyet a Microsoft előszeretettel alkalmaz a telefonokon, valamint a soron következő Windows verzióban is.
Gondolom sokaknak elege van abból, hogy egyszerre kell a kontrollert és a Kinect adta lehetőségeket is használni a menüben való navigálás közben. Ennek holnaptól vége, ugyanis a Kinect végre megkapja a megérdemelt integrálást a teljes dashboardba. A hangfelismerő funkción túl a kézmozdulatokkal is könnyen használhatóvá válik az egész menürendszer és nem lesz többé szükség a kontroller használatára, kivéve persze az ezt igénylő játékokat.
A Windows Phone 7 is kap egy kis bónuszt, megjelenik hozzá egy companion app nevezetű felszerelés, melyben nyomon követhetjük barátaink tevékenységeit, de még jobb dolog az egészben az, hogy az egész dashboard használhatóvá válik egy Windows-t futtató telefonról, így távirányíthatjuk a tartalmakat az erre alkalmas készülékek segítségével. ■

hozzászólások (1)

Bali1337
Bali1337 2011.12.06. 15:43
tile-oknak hìvják a wp7-es ikonokat,de lényegében mindegy:-)
ajánlott olvasnivaló