Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hetedszer is Halálos iramban!

Már készül a Halálos iramban következő (két) epizódja.

2011.12.27. 15:02 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Vin Diesel megerősítette, hogy év elejétől megkezdődik a Halálos iramban-franchise hatodik és hetedik részének előkészítése. Azért indul két produkció, mert a sorozat története annyira szerteágazó lett, és olyan sok karakterrel dolgoznak, hogy a hatalmasra duzzadt anyag egyetlen kétórás filmbe már nem fér bele. Azt már nem tudni, hogy egy nagy filmet vágnak-e ketté, vagy két önálló folytatás készül. A legutóbbi epizód, a Halálos iramban: Ötödik sebesség végén már utaltak arra, hogy Eva Mendes korábban kiiktatott karaktere visszatér. Természetesen újra száguld majd az összes fontos szereplő, és a színes mellékfigurák tábora is jelentősen bővül.
A Halálos iramban: Ötödik sebesség 626 millió dolláros összbevételt ért el, és igen kedvező kritikákat kapott, vagyis sikerült a korábban már halódó sorozatba új életet lehelni.

  • Fast & Furious 6. – hazai bemutató: 2013. május ■

hozzászólások (8)

MattMatthew
MattMatthew 2011.12.28. 09:56
Állítólag lesz az is;-).
McCl@ne
McCl@ne 2011.12.28. 10:28
2. és 3. részt nyugodtan kihagyhatod, elég szarok lettek, bár az 5. részben visszaköszön néhány mellékszereplő belőlük, de teljesen érthető minden az ismeretük hiányában is, bár ha a 2. részen végigverekszed magad, azért az a sztori szempontjából talán jól jöhet.
A 4. rész folytatja valahol ott, ahol az első abbahagyta, az 5. pedig pontosan azzal a jelenettel indul, amivel a 4. végetért, szóval szép egészet alkotnak így, és elég jó filmek is! Nekem nagy kedvenceim, de úgy általában a közönség szereti őket.

Persze angolul/felirattal javasolt, úgy általában elég markáns hangok vannak benne.
Dirttwo
Dirttwo 2011.12.28. 20:27
Uncsi.Főleg úgy hogy még akár a South Parknak is több valóságalapja van

Dízel papa meg nem ártana villanna vmi komolyabb szerepben, mert ez a cerkófmajom amit évek óta játszik édeskevés.Soha nem tartottam nagy színésznek, és ha itt folytatja nem is fogom
LordMatteo
LordMatteo 2011.12.28. 20:36
Find me guilty c. film kimaradt erőteljesen ahogy látom.
McCl@ne
McCl@ne 2011.12.29. 01:30
Igen, a Halálos iramban filmeknek is a nagy alakításokról és a valóságalapról kell szólniuk, igaz? :)
Amúgy abszolút nem játszanak rosszul bennük a színészek, semmi kirívóan zavaró alakítás nincs. És igen, a Find Me Guilty-ben Diesel akkorát játszik, mint az állat. Amekkorát csak kell! Az akciófilmjeiben pedig maga a megjelenése, a karizmája, a hangja elegendő ahhoz, hogy uralja a vásznat, utánozhatatlan figura, aki ráadásul szereti is, amit csinál.

Schwarzenegger, Stallone, Norris vagy Van Damme mikor alakítottak nagyot? Oké, Sly a Coplandben, Van Damme pedig a JCVD-ban, de addigra már mindenki szerette és ismerte őket.

Kicsit fárasztó ez az egész, biztos a The Expendables is szar film, mert nincs benne egyetlen kiemelkedő alakítás sem, és amúgy is kamu az egész!
ajánlott olvasnivaló