Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Nem lesz idén új Xbox

Cedrick Delmas szerint valószínűtlen, hogy idén a boltokba érkezzen a következő generációs konzol.

2012.01.31. 15:39 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Microsoft

Teljesen valószínűtlenebb, hogy idén új Xbox érkezik a piacra, legalábbis erről beszélt a Microsoft France igazgatója, aki "nehezen tudná elképzelni, hogy idén bármilyen újdonság is megjelenjen". Cedrick Delmas szerint az Xbox 360 még nem ért a ciklusa végére, s a cég különböző akciók segítségével továbbra is fenn tudja tartani rá a keresletet. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy a megjelenésről beszélni túlságosan korai, s erre legfeljebb 2013-ban lesz esély, az viszont továbbra sem elképzelhetetlen, hogy az új konzol hardvere feltűnik az idei E3-on. ■

hozzászólások (1)

balays82
balays82 2012.01.31. 17:00
Ez jó, tegnap olvastam egy hírt arról, hogy a PlayStation France fejese szerint nem lesz még PS4, a Sony lesz az utolsó, amelyik új konzolt jelent majd be. Úgy látszik most a franciák következtek a sorban az új generációra vonatkozó mondandójuk közlésével. Ezt a cáfolatot mondjuk nem igazán értem, úgy tudtam, csak az új Xbox idei bejelentésére mutatkozott némi esély, a megjelenésről azonban soha nem volt szó (bár nehéz már követni az eseményeket).

Ha a tényleges bejelentésig továbbra is heti rendszerességgel jelennek meg ezek a nyilatkozatok, bőven unni fogjuk őket a végére. Igazság szerint már most is.
ajánlott olvasnivaló