Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rift - kipróbálható verziót kapott

Bárki megnézheti, milyen is a Rift, az első 20 szintig.

2012.02.02. 10:53 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A nagy ingyenessé válási hullámban még azért stabilan áll pár havidíjas MMO is, melyek közül az egyik a Rift, a Trion Worlds alkotása. Mivel sokan vannak, akik megnéznék a játékot, de nem akarnak rá előfizetni egyből, valami megoldást kellett találni, s itt jön képbe a Rift Lite.
A kipróbálható verzióban a 20. szintig szabadon garázdálkodhatunk, nincs sem lehetőségbeli, sem pedig időbeli megkötésünk, viszont ezt a szintet meglépve vége a mókának, tovább már nem fejlődhetünk. Ha csak úgy nem döntünk, hogy tetszett a program és előfizetünk rá. A Rift Lite a soron következő tapasszal érkezett, mely a Carnival of the Ascended névre hallgat és tegnap vált elérhetővé.
A tapasszal persze nem csak az ingyenes kipróbálást vezették be, hanem fejlesztettek a játékmeneten is, így az 1.7-es verzióba bekerült a házasság lehetősége is, némi PvP finomítás, expert dungeonök, valamint komolyabb endgame tartalom. ■

Rift
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rift

hozzászólások (2)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2012.02.02. 18:07
Annak ellenére, hogy a fejlesztők fél éve még büszkén veregették a mellüket, hogy minden istenien megy, és soha nem lesz ingyenes a Rift, már túl vannak egy masszív szerverösszevonáson, és most jött ez is. Csak nem korán ittak volna a medve bőrére?
rootshaper
rootshaper 2012.02.02. 19:17
azért ez szerintem még nem olyan drámai, mint a F2P modellre váltás. a WoW-nak van ugyanilyen free trial verziója, és azért nekik sem megy szarul szerintem :)
ajánlott olvasnivaló