Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Binary Domain - bemutatkoznak az utcakölykök

Remek trailer érkezett a SEGA új akciójáról.

2012.02.16. 17:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szomorú jövőben játszódik a SEGA legújabb akciójátéka, a Binary Domain. Egy olyan világban, ahol a sanyarú sorsú gyerekek elhullott harci robotok maradványai és fegyverei között turkálnak eladható holmi után kutatva. Aztán a színre lép két harcedzett katona, a robotokénál is nagyobb mordállyal, mire a gyerkőcökben beindul a barter szellem és egy könnyed pénzt (ez esetben puskát) vagy életet felkiáltással célba veszik őket. Hogy aztán mi sül ki a dologból, az a most megjelent új trailerből kiderül. Mindenesetre ígéretes alkotásnak tűnik a konzol exkluzív játék, melynek megjelenése február 28-ra várható. ■

Binary Domain
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Binary Domain

hozzászólások (4)

balays82
balays82 2012.02.16. 20:22
A demó alapján számomra eddig az év pozitív meglepetése. Igazi agyatlan lövölde, de a minőségi fajtából, a Gears of War által lefektetett alapokból építkezve. A látvány rendben van, az irányítás is, igaz, az AI a saját társaink és az ellenfelek oldalán sem valami kiemelkedő, de az utóbbiak esetében a túlerő elég jól ellensúlyozza a képességbeli hiányokat. Ezek szerint még valami történetre is lehet majd számítani, ami újabb jó pont. Erősen beszerzésre érdemesnek tűnik.
GeryG
GeryG 2012.02.17. 08:17
Műveletlen vagyok. TPS, vagy FPS? :)
rootshaper
rootshaper 2012.02.17. 11:02
nekem nagyon zsékategóriás hangulata van. pedig lehetett volna kihozni belőle még valami királyságot is, csak szerintem a dizájnerek akik a látványt tervezték annyira bénák voltak, hogy gyakorlatilag semmi hangulata nincs. bután néznek ki a fegyverek, a páncélok... nemtom, majd meglátjuk.
balays82
balays82 2012.02.17. 13:50
TPS

rootshaper: Szerintem tipikus japán játék, ami nem biztos, hogy mindenkinek bejön.
ajánlott olvasnivaló