Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - a romantikus oldal

Az előző részeknél sokkal hangsúlyosabb lesz az érzelmi szál.

2012.02.27. 09:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szinte már karnyújtásnyira a Bioware új sci-fi RPG-je, a Mass Effect 3. Shepard kapitány történetének záró epizódjában az előző két résznél sokkal nagyobb szerepet játszik majd a romantika, árulta el Jessica Merizan egy beszélgetés során.
"A csapat rengeteg időt ölt a játék romantikus cselekményébe, mert szeretnénk minél valóságosabbá és fontosabbá tenni azt. A srácok már a korábbi játékokban is remek munkát végeztek e téren, így tudták, mit csinálnak, mikor belefogtak a Mass Effectbe. Persze eleinte rengeteg fejtörést okozott, hogy az emberek vajon hogyan reagálnak majd egy esetleges érzelmi szálra valami földönkívülivel. Aztán mikor látták, hogy a játékosok sokkal nyitottabbak voltak az idegenekkel szemben, a második részben már sokkal több figyelmet fordítottak ennek a résznek. Már alig várom, mit szóltok majd, ha meglátjátok, mi minden vár rátok a Mass Effect 3-ban!"
A beszélgetés során arról is faggatták Merizant, hogy készül-e később magas felbontású textúra csomag a játék PC-s változatához, de ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta (vagy akarta) a hölgy.
"Semmi sincs kőbe vésve. Jelenleg nem rendelkezem pontos információkkal erről, de ha alakul valami, arról hallani fogtok!"

Mass Effect 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 3

hozzászólások (9)

richy25
richy25 2012.02.27. 15:00
Honnan veszed, végigvitted már a ME3-at? :D

Azért vicces, hogy jobban foglalkozunk xy megszólalásával, mint a hír kitárgyalásával :D
Balanses
Balanses 2012.02.27. 15:16
Akkor is parancsnok és kész, punktum. Lehet, hogy technikailag kapitány, de a hivatalos státusza nem az. És soha nem is lesz az. :) Shepardöt lekapitányozni amúgy is főbenjáró bűncselekménynek számít. :P
Snapsz
Snapsz 2012.02.27. 16:53
Nem nagyon érdekel, hogy milyen státusza van, felőlem kalauz is lehet a Budapest - Békéscsaba IC-n, jöjjön a játék, aztán tudjuk meg, hogy mi lesz az Univerzummal. :D
GeryG
GeryG 2012.02.27. 18:04
Kalauz a... Király vagy, ezen most jót röhögtem! :D
Dunedan
Dunedan 2012.07.02. 10:05
Ezzel az Extended Cut trailerrel még jobban fokozták ezt a kapcsolatot.
ajánlott olvasnivaló