Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Új Sony mobilok érkeznek - Xperia P és U

Bejelentették a Xperia család két új tagját.

2012.02.27. 12:31 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Ugyan a Sony és az Ericsson útjai elváltak, ám szó sincs arról, hogy a japán cég feladná a mobilgyártás. Sőt, a Mobile World Congress alkalmából bemutatásra került két új jövevény, a Xperia P és a Xperia U. Természetesen mindkét modell használja a Mobile BRAVIA Engine-t, amely javítja a képek és videók minőségét, a szoftverek futtatásáért pedig egy 1 GHz-es, kétmagos processzor felel. Xperia P(bal) A teljes alumínium borítással rendelkező, 4 colos kijelzőméretű Xperia P okostelefonon debütál a WhiteMagic technológia, ami kiemelkedő fényerőt biztosít, így erős napsütésben sem válik nehézkessé a képernyő leolvasása. A SmartDock kiegészítővel pedig egyszerűen csatlakoztatható az okostelefon több képernyőhöz is, ilyenkor - például - a TV távirányítóját használva navigálhatunk a telefon médiatartalmai között. A készülék emellett HDMI és DLNA csatlakozást is biztosít, s a teljesítményért a 16 GB-os beépített memóriakártya felel.
Xperia U A 3,5 colos Reality Display kijelzővel felszerelt Xperia U 3D surround sound zenelejátszóba beépített audiotechnológiája tiszta, erős hanghatást kínál. Mindezt egy 5MP-es kamera egészíti ki, amely gyorsfotó (fast capture) funkcióval, valamint HD felvétellel és Sony 2D és 3D panorámakép rögzítéssel lett kiegészítve.
Mindkét készülék az Android 2.3-as verziójával kerül a boltokba, amely az év második negyedétől Android 4.0-ra (Ice Cream Sandwich) lesz frissíthető. ■

előző
következő
Új Sony mobilok érkeznek - Xperia P és U
Új Sony mobilok érkeznek - Xperia P és UÚj Sony mobilok érkeznek - Xperia P és U

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló