Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Paradox Interactive - három új játék a GDC-n

Kis stúdiók alkotásairól rántja le a leplet a kiadó a rendezvényen.

2012.03.06. 16:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

"Mit számít a méret, ha a játékélmény óriási?" - kérdezi a Paradox Interactive, mikor az idei GDC-n esedékes játékbemutatóiról esik szó. A kiadó ugyanis három olyan játékot is bemutat a rendezvényen, melyeket viszonylag kis stúdiók fejlesztenek. Az első a The Showdown Effect címet viseli, az Arrowhead Game Studios dolgozik rajta, s lényegében egy többjátékos módra kihegyezett oldalnézetes akciójátékról van szó. A lényeg a változatosságon van, ugyanis gyakorlatilag bármit kedvünkre átszabhatunk, a karakterünktől kezdve, a fegyvereinken át, a pályákon keresztül egészen a játékmódokig.
A második játék a Dungeonland, a Critical Studio alkotása, melyben egy fantasy vidámparkban csaphatunk össze barátainkkal. A négy fős kooperatív módban három játékos a klasszikus hős karaktereket irányíthatja (harcos, varázsló, tolvaj), míg a negyedik személyesíti meg a Game Mastert, aki különféle csapdákkal és szörnyekkel írtja az ellent.
A RED Frontier a harmadik alkotás, amit a Zeal Game Studio fejleszt. A valós idejű stratégiában egy zsoldos parancsnok irányítását vehetjük át, és vállalhatunk vele különböző munkákat. A csatatéren megannyi robot, jármű, lövegtorony és hasonlók lesznek a segítségünkre. Mindhárom játékot a GDC-n mutatja be a kiadó, addig is egy-egy videón nézhetitek meg, pontosan, miről is van szó. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló