Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Quantic Dream - ma este bemutatják új játékukat

A GDC-n debütál a Heavy Rain alkotóinak új projektje.

2012.03.07. 18:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2010-ben a Heavy Rainnel új szintre emelte az interaktív játékok mércéjét a Quantic Dream. A thriller hatalmas sikert aratott mind a kritikusok, mind a játékosok körében, ám a hozzá tervezett későbbi DLC-k közül sajnos csak egyetlen egy készült el. A Quantic Dream azóta mély hallgatásba burkolózott, s egészen a mai napig nem lehetett tudni semmit a csapat terveiről. Nos, a GDC-n ma este lerántják a leplet az új projektről, melyről egyelőre semmit sem lehet tudni. A prezentáció során egy techdemót is bemutatnak a nagyérdeműnek, amit természetesen mi is megmutatunk majd nektek. ■

hozzászólások (2)

balays82
balays82 2012.03.08. 17:44
Végül nem játékot mutattak be, hanem "csak" egy techdemót. Na de milyet?!

Project KARA (tech demo from Quantic Dream)

Hát ilyet. Igaz, hogy más technológia, de simán állja a versenyt a Team Bondi által kifejlesztett eljárással, ráadásul állítólag jóval olcsóbb annál. A Quantic Dream hangsúlyozta, hogy nem az új játékukról van szó, hanem az új engine prezentálásáról (hasonló volt a Heavy Rain előtt is), amit felhasználva azonban valóban készül az új játék. Még mindig PS3-ra, és még mindig kizárólag csak arra, vagyis exkluzív lesz ez is.
Creativ3Form
Creativ3Form 2012.03.08. 17:48
A hírt elolvastam, de a vidit nem nézem meg. Még mindig fáj a szívem a Heavy Rain miatt, főleg, hogy havernál játszottam is vele. :-((:-D Nem fogom én még ezzel is kínozni magam.
ajánlott olvasnivaló