Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo III - nem lesznek PvP csaták

Megjelenés utáni DLC, vagy patch formájában jönnek az egymás elleni csaták.

2012.03.13. 09:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Blizzard bejelentette, hogy a Diablo III-ban a megjelenésekor nem lesz PvP támogatás. Ez annyit tesz, hogy a többjátékos részben csak az MI által irányított szörnyekkel harcolhatunk, a többi játékos ellen nem. A fejlesztők részéről Jay Wilson adott magyarázatot.
"Megannyi egyeztetés és megbeszélés után úgy éreztük, hogy a PvP támogatás még nem érte el azt a szintet, amit elfogadhatónak tartunk, és csak ezért ismét elhalasztani a játékot, túl nagy büntetés lenne mindenkinek. Az egyszemélyes kampány és a kooperatív mód már szinte teljesen elkészült."
Természetesen nem kell végleg lemondanunk egymás legyűréséről, mivel a PvP mód egy későbbi patch, vagy DLC formájában meg fog jelenni.
"Tudjuk, hogy sokan nagyon várják már az egymás elleni csatákat, ezért a megjelenés után arra fogunk koncentrálni, hogy az arénák olyan véresek, brutálisak, pörgősek és fantasztikusak legyen, amilyenek csak lehetnek. Addig is már az utolsó simításokat végezzük a tényleg egyedülálló egyszemélyes kampányon és a kooperatív módon!"
A Diablo III egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, és míg egyes források azt valamikorra őszre datálják a premiert, addig néhány netes áruház már áprilisban számít rá. Meglátjuk. ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (6)

McCl@ne
McCl@ne 2012.03.13. 13:09
Na jó, de a DLC kifejezés hallatán majd iderohanhat a kőkemény warez-warrior sereg és jól rárúgja az ajtót a Blizzardra - így ki tudja, hogy mennyival az alapjáték megjelenése előtt -, hogy mit képzelnek magukról, amiért van pofájuk lehúzkodni a játékosokat, stb., stb.

Holott ha van cég, ami minőségi és tartalmas, valódi újdonságokkal teli worth-to-buy kiegészítőket készít, akkor az a Blizzard. A WoW két kiegészítőt kapott, míg játszottam vele, és letettem a hajam mindkettőtől, nagyon durván megdobta a játék tartalmát. De ha még messzebb megyünk a múltba, ott a Lord of Destruction, ami nélkül már el sem tudnám képzelni a Diablo 2-t, vagy a szintén tartalmas Frozen Throne! (SC sorozat nálam sajnos kimaradt... eddig)

Mind olyan cucc, amiért bőven megérte kiadni a pénzt, és semmi okunk azt hinni, hogy ez mostantól nem így lesz! (Templar nagyon fasza lenne, mint játszható kaszt!)
xyzw
xyzw 2012.03.13. 13:13
Oké, de azért egy release date már jöhetne :-)
Yossarian
Yossarian 2012.03.13. 14:17
Sosem érdekelt a PvP a D2-ben, szóval tőlem akár egy az egyben ki is hagyhatják a játékból.
gregmerch
gregmerch 2012.03.13. 14:21
Igazad van abban amit írsz, de ezek igazából még nem DLC-k voltak, hanem "Mission Disk"-ek, illetve "Expansion Disk"-ek (azt hiszem így hívták régen az igazi plusz tartalmakat tartalmazó kiegészítéseket). Ah, a régi szép idők, hüpp :,-(...
McCl@ne
McCl@ne 2012.03.13. 14:28
Igen, de a Blizzardnak nem is voltak soha DLC-i, és ha jól tudom, nem is beszéltek ilyesmiről soha. Ők - mindenki számára ingyenesen elérhető - patchekben balanszolgatják a játékaikat és szinte teljes játékkal megegyező árú (és tartalmú) kiegészítőkkel bővítik azokat.

Persze ha mégis elkapná őket ez a DLC őrület, akkor is bízom benne, hogy azokat tényleges tartalommal ruháznák fel. Ugyanez nem mondható el pl. az anno elég nagy felháborodást kiváltó Oblivionhoz tartozó lópáncél DLC-ről :D Persze rá lehet fogni, hogy nem kötelező megvenni, de ha valakinek nagyon bejön egy játék - mint anno az Oblivion vagy hamarosan a Diablo 3 -, jobban érzi magát, ha teljes a kedvence... Ezért aztán pofátlanság minden szarért pénzt kérni, főleg ha az alapjátékból kinyesett dolgokról van szó, a'la Mafia 2.

Blizzard okosabb ennél. Lehet, hogy elfogult fanboynak tűnök, de a múlt egyelőre engem igazol.
ajánlott olvasnivaló