Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V - képduó és némi infó

Visszatérnek a légi járművek, nem lesz béta.

2012.07.13. 09:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games eddig szinte semmit nem árult el a GTA V kapcsán, a bejelentés és trailer óta mély csend honol a fejlesztés körül. Most azonban a semmiből két kép bukkant fel, valamint némi hírmorzsát is elszórtak a kiéhezett zsurnaliszták és rajongók elé. Eszerint az ötödik részben visszatérnek a repülők és helikopterek, melyek az előző játékból azért hiányoztak, mert egyszerűen nem volt elég nagy a terület hozzá. Ebből is az következik, hogy a GTA V területe sokkal nagyobb lesz az előző városnál.
"A város egyszerűen túl szűk volt ahhoz, hogy élvezhető repülési teret biztosítson. Ez volt az első magas színvonalon kivitelezett nyitott világunk és így is hatalmas munka volt mindezt megalkotni."
Emellett azt is tisztázták, hogy a GTA V nem kap béta tesztet, így aki meghívót kap ilyesmire, az minden bizonnyal átverés áldozata. A fejlesztők egyébként is belefáradtak abba, hogy a bejelentés óta terjengő hamis információkat, képeket, pletykákat és találgatásokat cáfolgassa, hiszen ezek felét nem is értik. A most megjelent két kép azonban igazi, és ezek alapján nem csupán hatalmas lesz a bejárható terület, de még remekül is fest majd. A GTA V PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és (egyelőre úgy néz ki, hogy) PC-re jelenik meg, valószínűleg csak 2013 májusában. ■

előző
következő
GTA V - képduó és némi infó
GTA V - képduó és némi infóGTA V - képduó és némi infó
Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (7)

Snapsz
Snapsz 2012.07.13. 10:23
Szerintem a repülőkre gondolnak most elsősorban, mert azokat kihagyták a IV-ből.
Horcsog
Horcsog 2012.07.14. 20:37
Vice City folytatás kellett volna.
Istenem, miért nem Vice City folytatás? :( :( :( :(
sipec
sipec 2012.07.14. 22:05
johec-mehec, de ojan lyo lyatek mint a gta3 sose lehecc! :D
Snapsz
Snapsz 2012.07.15. 19:10
Nagyon szerettem a GTA III underground hangulatát. Éjszaka, köd, Kurumával parkolás a kikötőben, valami küldetésre várva, közben üvölt az MSX FM drum and bass zenéje a pörgős MC-vel, vagy a Rise FM, ahol ugye az időnek nincs továbbá jelentősége. :D Priceless. Hasonló adókat hiányoltam a IV-ből igazából, a jó kis pörgős DnB-t, vagy a jó kis progresszív zenét.
sipec
sipec 2012.07.15. 20:51
ohigen :) msx vanavan plajervan.
ajánlott olvasnivaló