Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - Earth DLC érkezett

Tovább bővül a többjátékos mód, ismét ingyen.

2012.07.17. 18:25 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Amennyire izgalmasnak ígérkezett a Mass Effect 3 többjátékos üzemmódja, pont annyira gyorsan sikerült is megunni azt, monoton játékmenete és furcsa unlock rendszere miatt. Talán az újabb ingyenes DLC, az Earth lesz az, ami miatt újra bele kellene kukkantani? Az Xbox tulajdonosok már biztos tudják, hogy érdemes-e, de a PC-s játékosok is belevethetik magukat, még ma. Sajnos PS3-ra holnapig várni kell a kiegészítővel.
A számok a videóban magukért beszélnek, de bővebben a térképek Londonba, Rióba és Vancouverbe kísérik el a Föld bolygó utolsó védvonalával tett kísérletet a reaperek visszatoloncolására. Azok számára, akik már rongyosra játszották az eddigi térképeket, megjelenik a Platinum nehézségi szint is, melyben még a Goldnál is keményebb ellenállásra lehet számítani. Ennek érdekében 12 fegyverfejlesztést és 11 felszerelési kelléket pakoltak az új DLC-be, valamint 3 teljesen új fegyvert is. Végül pedig a kicsit unalmassá váló küldetéseket is próbálják megbolondítani úgy, hogy véletlenszerűen a harmadik, hatodik vagy tizedik hullámban megjelenik egy ügynök, akit el kell juttatnunk biztonságban a kivonási helyre. ■

Mass Effect 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 3

hozzászólások (2)

Dark Archon
Dark Archon 2012.07.18. 08:59
No, ez dicséretes, hogy ingyen van. Kár, hogy az unlock rendszer tényleg rossz, kár volt ezt a véletlen csomagos dolgot beletenni. Egy lista, mellé egy árral sokkal jobb lett volna. Pl. én nem használok mesterlövész puskákat, mégis ahhoz kapom a legtöbb modot. Assault fegyverhez vagy shotgunhoz meg semmi értelmes.
EvolutioN
EvolutioN 2012.07.18. 10:57
Így sokkal többet keresnek vele, mintha direkt meg tudnád venni azt, amit akarsz. Sokan igazi pénzért (bioware pontokért) veszik a csomagokat és így többet is kénytelenek venni ha felakarnak oldani egy bizonyos karaktert, fegyvert.
ajánlott olvasnivaló