Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Egy új Quake bejelentésre számíthatunk?

Egyre több reményre ad okot a közelgő QuakeCon.

2012.07.23. 09:07 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nagy találgatások mennek internet szerte a közelgő, augusztus elején megrendezésre kerülő QuakeConnal kapcsolatban. Azt ugye mindenki tudja, hogy a programozó nagyágyú, John Carmack szinte mindig előáll valami érdekessel a minden évben elhangzó beszéde közben, most viszont valami olyasmire is számíthatunk, mely megdobogtatja a Quake rajongók szívét. Végre! Az enyém már kezd kicsit elsorvadni.
Természetesen a dolgot egyelőre kezeljétek pletyka szintjén, de az Evolve nevezetű PR cég, mely sok nagy kiadónak intézi a promócióját, egy olyan twitter üzenetet dobott az éhes Quake rajongók elé, melyben az áll, hogy "ha szeretnétek látni az imádott PC shooteretek újjászületését, látogassatok el a Dallasban megrendezésre kerülő QuakeCon rendezvényre!".
Ezt az infót összekapcsolva Carmack nemrégiben tett kijelentésével, mi szerint egy új Quake játékkal az lenne a céljuk, hogy az első epizód sötét, komor hangulatát hozzák vissza a modern játékvilágba, könnyű kikövetkeztetni egy Quake 1-re hajazó, vagy talán azt újragondoló FPS-t. Tehát egyelőre semmi konkrét, csak spekuláció, de ez is egy újabb ok arra, hogy tűkön ülve várjuk az idei QuakeCont. ■

hozzászólások (1)

Neil
Neil 2012.07.23. 21:28
Nekem a 2. rész kellene felújítva. :) Abban volt a legjobb BFG. :)
ajánlott olvasnivaló