Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown

Shadowrun Online - fizetési módok és videó

Egy rövid videó erejéig belenézhetünk.

2012.07.26. 09:20 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Leszögezném már az elején, hogy ez a játék semmiképp sem összetévesztendő a brutálisan megtámogatott Shadowrun Returnsel, melyhez a Kickstarteren keresztül akartak 400000 dollárt összeszedni, és végül több, mint a négyszerese jött össze. Ez nem az, ez egy másik játék, mégpedig a Shadowrun Online, mely egy taktikai, körökre osztott móka lesz.
Egyelőre a játékból csak egy prototípus pályán láthatunk némi akciót, de ez még nagyon messze van a végleges állapotoktól. Az viszont már sokkal biztosabbnak látszik, hogy a Guild Wars által is használt fizetési módot fogja használni. Ez annyit tesz, hogy aki megvásárolja a játékot, az teljes értékű programmal lesz majd gazdagabb, melyhez a játékon belüli üzletben lehet vásárolni mindenféle jóságokat. Ez azonban megtehető lesz úgy is, hogy egy petákot sem költünk a kliensen kívül a dologra, ugyanis a shopban használható javakat megvehetjük majd játékbeli pénzért is. Csak nyilván sokkal többet kell majd gürizni értük.
Megjelenésről persze még szó sincs, de ha sürgetni akarjátok esetleg a dolgot, ennek a projektnek is van Kickstarter támogatói oldala, így lehet adakozni, hogy a srácok motiváltabbak legyenek. ■

Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown

hozzászólások (1)

atka1
atka1 2012.07.27. 14:50
A shootmania nem rossz játék, bár a Tribes: Ascend-nek nem ér a nyomába... a béta legalábbis :)
ajánlott olvasnivaló