Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WRC 3 - fejlesztői napló

Egy kis betekintést nyerhetünk, hogy hogyan készül egy rally játék dizájnja.

2012.08.06. 10:17 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már tűkön ülök a WRC 3-al kapcsolatban, mert ugye minden rally játékos tudja, hogy mostanában nem annyira menő ez a műfaj, vagyis nem nagyon jelennek meg ténylegesen erre a sportágra összpontosító játékok. Persze van nekünk DiRT sorozatunk, meg nemrég megjelent egy új Insane is, melyről már cikk is született nálunk, de ezek egyszerűen nem tudják kielégíteni azt a vágyamat, hogy gyönyörű vidéki, hegyes-völgyes szakaszokon verjem fel a port valami izmos járgánnyal.
Októberben azonban érkezik a WRC 3, ha minden jól megy, és a Milestone végre hű lesz régi jó híréhez. A grafikára egy rossz szavunk sem lehet az előzetes videók alapján, és erre a fejlesztők nagyon büszkék is. Részecske effektusok, szép fényhatások és egy új megoldás is a játékba kerül, melynek titokzatos neve "satellite modelling". Ez nagyjából annyit jelenthet, hogy műholdképek alapján építik fel a térképeket, ami sokat dobhat majd a rajongók beleélési faktorán.
Tehát októberben elrajtolhatunk, farolhatunk, alászedhetünk, tengelyt törhetünk és egyéb nyalánkságokat tehetünk a WRC 3-ban. Addig pedig itt a videó, pár eddig nem látott gameplay jelenettel is. ■

WRC 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
WRC 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló