Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WRC 3 - fejlesztői napló

Egy kis betekintést nyerhetünk, hogy hogyan készül egy rally játék dizájnja.

2012.08.06. 10:17 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már tűkön ülök a WRC 3-al kapcsolatban, mert ugye minden rally játékos tudja, hogy mostanában nem annyira menő ez a műfaj, vagyis nem nagyon jelennek meg ténylegesen erre a sportágra összpontosító játékok. Persze van nekünk DiRT sorozatunk, meg nemrég megjelent egy új Insane is, melyről már cikk is született nálunk, de ezek egyszerűen nem tudják kielégíteni azt a vágyamat, hogy gyönyörű vidéki, hegyes-völgyes szakaszokon verjem fel a port valami izmos járgánnyal.
Októberben azonban érkezik a WRC 3, ha minden jól megy, és a Milestone végre hű lesz régi jó híréhez. A grafikára egy rossz szavunk sem lehet az előzetes videók alapján, és erre a fejlesztők nagyon büszkék is. Részecske effektusok, szép fényhatások és egy új megoldás is a játékba kerül, melynek titokzatos neve "satellite modelling". Ez nagyjából annyit jelenthet, hogy műholdképek alapján építik fel a térképeket, ami sokat dobhat majd a rajongók beleélési faktorán.
Tehát októberben elrajtolhatunk, farolhatunk, alászedhetünk, tengelyt törhetünk és egyéb nyalánkságokat tehetünk a WRC 3-ban. Addig pedig itt a videó, pár eddig nem látott gameplay jelenettel is. ■

WRC 3
A legutóbbi WRC 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.