3D Systems
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

DVD lejátszó szoftver az NVIDIA-tól

2002.02.28. 20:06 | Dino | kategória: Hardver

DVD lejátszó szoftver az NVIDIA-tól Az NVIDIA NVDVD néven egy olyan DVD lejátszó szoftvert fejlesztett ki, mely speciálisan a cég grafikus processzorait tartalmazó videokártyákhoz használható. A program éles, élethű képet dekódol, és Dolby Digital támogatást is tartalmaz, melynek a többcsatornás hangkártyák használói élvezhetik az előnyét. Az NVDVD kihasználja az NVIDIA nView elnevezésű többmonitoros technológiáját, így lehetőség nyílik az egyik monitoron DVD-t nézni, míg a másikon normál Windows alkalmazásokat futtatunk. Egyszerű megoldást ígérnek a színek megfelelő állításához is, a Digital Vibrance Control segítségével. Capture lehetőség is lesz a programban, így akár képeket is kiszedhetünk kedvenc filmjeinkből. Az NVDVD lejátszót az NVIDIA chipjeit tartalmazó kártyákhoz fogják mellékelni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (5)

Mephisto
Mephisto 2002.03.01. 18:38
kellemes hír egy NVIDIA kártyákra optimizált DVD lejátszó, de az már kellemetlen, hogy csak a legújabb kártyákat megvéve jutunk hozzá.

Engem nagyon is érdekelne a dolog, egy ilyen, mellékelt progit nem lehet letölteni vagy megvásárolni valahogy? (kártya nélkül ;-D)
Dino
Dino 2002.03.01. 21:20
Nem, még tegnap írtam az NVIDIA-nak, de a válasz az volt, hogy csak az NVIDIA kártyákhoz, illetve az ilyen kártyákat tartalmazó rendszerekkel lehet majd megkapni.
Warhawk
Warhawk 2002.03.01. 22:20
Na tessék! Én meg végigturtam az egész nvidia site-t! Mondjuk közben találtam pár érdekes dolgot is...:)
Lacko
Lacko 2002.03.04. 10:15
Én is kerestem nagy lelkesen a downloadban...
Na de ha nekem nVIDIA kártyám van, akkor miért nem kaphatom meg ingyenesen?
Írják meg olyanra, hogy nem nVIDIA kártyán el se induljon és utánna tegyék ingyen letölthetővé. Ezt a szenyaságot! Tessék, most vehetek egy GeForce4-et!!! :-))))
Mephisto
Mephisto 2002.03.04. 19:23
Ne írják meg csak nVidia-működőre, még nem döntöttem, hogy a közeljövőben milyen kártyát vegyek! :-D

Na jó, úgyis nVidiát veszek, de igen nagyon köcsög dolog csak a GF4-hez kiadni. Persze a legtöbb dobozos saját fejlesztésű programmal ez van, a GF4 az első, amiben benne van, 2 éven belül úgyis vesz mindenki egy új kártyát (GF4-5-6), tehát akkor mindenkinek lesz progija.

Na jó, sok a rizsa, inkább mondjátok, hogy fenn van e már valamelyik warezon... ;-D
ajánlott olvasnivaló