For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - jön a mod felszerelés

Újabb lehetőséggel bővül a CD Projekt RED szerepjátéka.

2012.08.10. 10:16 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A CD Projekt RED nem hagyja pihenni Geraltot, folyamatosan tesznek hozzá a The Witcher 2-höz hasznos tartalmakat. A legutóbbi nagy javítás több érdekes új funkciót is magában foglalt, azonban eddig nem volt arra lehetőség, hogy a rajongók és a kísérletezni vágyók belenyúljanak a játék magjába is. Erre szolgál majd a REDkit, mely nem szab határt a fantáziának és már most dörzsölöm a tenyeremet, hogy a hozzáértők - amilyen én nem vagyok - miket fognak művelni a játékkal a közeljövőben.
Azt még sajnos nem tudni, hogy mennyire lehet majd mélyen belenyúlni a vörösbe, azt viszont igen, hogy egyelőre a srácok nem terveznek Steam Workshop támogatást, ami egy kicsit azért lehangol. Sokkal könnyebb lenne válogatni a modok között a Valve rendszerének segítségével, de egyelőre a csapat azon dolgozik, hogy a REDkit minél profibban legyen összerakva. Igen, egyelőre, tehát nincs elkaszálva még a Workshop lehetőség sem, csak valamikor a későbbiekben számíthatunk rá, hiszen a modderek biztos erős nyomást fognak kifejteni a CD Projekt RED-re ennek érdekében.
A gamescomon is ott lesznek a fejlesztők, így van esély rá, hogy mi is majd bővebb információkkal látunk el titeket a készülő felszerelésről és annak részleteiről. Ha pedig esetleg játékfejlesztői vénával rendelkezel, érdemes ellátogatni a CD Projekt RED standjához, ugyanis ott lesznek a fejvadászaik is, akik új tehetségek után kutatnak. Egy próbát mindenképp megér, ha már arra jártok. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.