Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

Szegedi telephellyel erősít a professzionális internet, kábeltelevízió infrastruktúrát szolgáltató cég

Terjeszkedik az e-KÁBEL.

2012.08.10. 14:59 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

Az e-KÁBEL az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Dél-Alföldi Operatív Program Telephelyfejlesztés című pályázatának köszönhetően új telephelyet nyitott Szegeden, amely fontos állomása az országos terjeszkedésnek.
Az e-KÁBEL Kft. magas színvonalú, megbízható szolgáltatásainak köszönhetően nem csak a fővárosban, hanem az ország más régióiban is egyre sikeresebb. A cég internet és kábeltelevízió szolgáltatóknak épít, biztosít infrastruktúrát és igyekszik az ország minden régiójában elérhetővé tenni ezt a megbízható és mára már elengedhetetlen infrastruktúrát.
A cég vezetői fontosnak tartják, hogy az ország elmaradottabb régióiban is kiépüljenek ezek a hálózatok, akkor is ha a megtérülés itt lényegesen lassabb.
Az új telephely segíti a cég országos terjeszkedését, hisz amellett, hogy az ügyfelekkel lehetséges a személyesebb, szakmaibb kapcsolat ápolása, a felmerülő infokommunikációs hálózatépítési, üzemeltetési igényekre a cég szakemberei gyorsabban tudnak reagálni, az itt jelentkező munkákat gyorsabban, hatékonyabban el tudja végezni.

Az e-KÁBEL Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson optikai és CATV hálózatok kiépítéséhez és üzemeltetéséhez kapcsolódva. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat célja, hogy megrendelői igényeit maximálisan kielégítő, professzionális és költséghatékony megoldást nyújtáson, kezdetben Budapesten és vonzáskörzetében, mára az ország egész területén. Az e-KÁBEL képzett szakemberei több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek hálózatok kiépítésében és üzemeltetésében, és elhivatottak a magas minőségű szolgáltatás nyújtása iránt. Az e-KÁBEL Kft. közeli tervei között szerepel teljes körű biztonságtechnikai szolgáltatás bevezetése is.

Forrás: e-KÁBEL Kft.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló