Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3: Armored Kill - egy kis gameplay

A DICE még mindig remekül adagolja a DLC-ket a játékosoknak.

2012.08.16. 08:51 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Minek is fecséreljük a szót, újabb videó érkezett a szeptemberben érkező Armored Kill DLC-hez, mely a harmadik lesz a sorban, amit a Battlefield 3 a megjelenése óta magáénak tudhat. Meg persze mindenki más is, akik Premium tagsággal rendelkeznek, vagy megvásárolják azt külön hozzá. No igen, a Premium... mintha egy kicsit erőszakosan próbálnák beadagolni nekünk újra meg újra, hogy az mekkora biznisz. Aláírom, nagy biznisz, mert hosszútávon mindenképp megéri, de egy alig 2 perces trailerből felet reklámra fecsérelni nem szép dolog.
Viszont maradt még nekünk bő egy percünk ahhoz, hogy eddig nem látott jeleneteket kaphassunk lencsevégre az Armored Killből. Továbbra is pofás, továbbra is nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyen élményekkel gazdagít majd a Battlefield történetének legnagyobb térképe és a rajta helyet kapó Tank Superiority mód. Ráadásként pedig a trailer végén pár másodpercre megvillantják az Aftermath egyik térképét is, amiről első pillantásra a Hawken ugrott be, fogalmam sincs, hogy miért. Meg az a zene... jajj, az a zene!
A megjelenést pedig majdnem elfelejtettem: szeptember 14-én érkezik az új DLC, mely valószínűleg minden iskolába járó FPS rajongó tanulmányait megkeseríti majd. ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló