Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Counter Strike: Global Offensive - rövidfilm és egy meglepetés

Nem csak a Source filmszerkesztőjét mutatta meg a Valve, hogy saját kezeik alatt mire képes, hanem egy érdekességgel is meglepte a rajongókat a közelgő kezdés előtt.

2012.08.19. 10:39 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Source motor vitathatatlanul egy nagyon jó húzás volt a Valve részéről. A mai napig olyan látványban tudja részesíteni a játékosokat, hogy a lélegzetük is eláll, pedig ha belegondolunk, az új engine még a Half-Life 2 idejében debütált. Mikor is volt? 2004 vége felé?
A kor viszont aligha látszik meg rajta, hiszen folyamatosan pofozgatják és új látványelemekkel látják el, ennek köszönheti részben hosszú élettartamát. No meg annak, hogy vérprofi fizikával és most már egy saját filmszerkesztővel is ellátták azt. Ennek örömére és a hamarosan rajtoló Counter Strike: Global Offensive alkalmából a srácok összeraktak egy rövidfilmet a szerkesztővel, ami valljuk be, elég király lett.
De van itt még valami, ami újdonság erejével hathat még a fanatikus rajongóknak is: lesz zombis mód a játékban! Bezony, a Valve ezt is hivatalossá tette egy blog bejegyzésben, így akik megunták a Left 4 Dead sorozatot, de zombizni akarnak, megtehetik majd a CSGO-ban is. Ez azonban csak egyike azoknak a modoknak, melyek a megjelenést követő hónapokban érkezni fognak a játékhoz. Bátorító jelleggel a Valve még azt is megjegyezte, hogy ha épp fejlesztesz valami modot a játékhoz, tudasd velük, akár még hivatalos cucc is lehet belőle. ■

Counter-Strike: Global Offensive
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Counter-Strike: Global Offensive

hozzászólások (13)

Yourmom
Yourmom 2012.08.19. 22:42
Kar, pedig mar kezdtem orulni.:D
fantest
fantest 2012.11.04. 19:52
Counter-Strike Global Offensive Játékosok ! Jó hírem van!

Sikerült egy szervert alapítanunk!
A ReVAMPED MAGYAR Classic Casual Szerver-t (CS:GO) !
A CS:GO mindenki számára egy új játék, sokan csak most ismerkednek vele. Mi a ReVAMPED szerverrel meg szeretnénk teremteni az elvárt nívót, amit egy Global Offensive szervernek nyújtania kell !
Azaz:
- NINCS: csalók/anyázók
- NINCS: visszaélés, jó játékosok banolása
- VAN: összeszokott admincsapat
- VAN: elsőosztályú konfig, amivel mindenki könnyedén megbarátkozhat
- LESZ: átlátható weboldal, ahol napokig el tudnál időzni
- LESZ(!): jó közösség, ahol mindenki jól érzi magát
Ha szeretnél egy ekkora élmény részese lenni, akkor látogass el hozzánk:)
[ReVAMPED SZERVER] connect 87.229.103.180:27405
[ReVAMPED SZERVER] connect 87.229.103.180:27405
Gobiakos
Gobiakos 2015.04.27. 19:05
Fura kérdésem lenne: Egy eredeti és egy nem eredeti játék között lehet játékot indítani? Értem ez alatt: az én verzióm eredeti, de haveré (még) nem. Hogyan tudunk - ha tudunk - játszani CS-t egymással/egymás ellen így?
MattMatthew
MattMatthew 2015.04.27. 22:43
Vszínűleg nem!
Source-szal próbálkoztunk így, de a steames verzió az update-elt volt, tört meg nyivlán nem a legfrissebb, így nem engedett csatlakozni, mondván, hogy nem kompatibilis verziószámúak.
CS (Source és GO) meg elég gyakran apró update-et kap ahogy néztem.
Gobiakos
Gobiakos 2015.04.28. 07:50
Igen, közben mi is belenyugodtunk. :-) Aztán este feltelepítettük havernak is a Steam-et, ma tesz pénzt a számlájára és megveszi ő is a játékot. Amúgy is tervben volt már nála, csak addig gondoltuk még játszunk egy-két meccset, ha tudunk. Nem tudtunk. :-D
ajánlott olvasnivaló