Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2012

Sündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars Racingben

A SEGA ismert karaktereit ülteti autókba, meg más járművekbe is.

2012.08.21. 22:32 | szerző: rootshaper | kategória: gamescom 2012

A SEGA műhelyében készülget a Sonic & All-Stars Racing folytatása, mely a Transformed alcímet viseli még, hogy bonyolítsa a helyzetet. Az alap felállás már a címből is könnyen kideríthető, de az előző részt ismerők és kedvelők körében biztos már mindenki tudja, hogy miről van szó. A SEGA karakterei pattannak különböző járművekbe - földibe, vízibe és légibe egyaránt -, hogy aztán végül csak egy szakítsa át a célszalagot.
A kis plusz, mely folytatássá teszi a játékot eddig úgy fest, hogy az átalakuló járgányok adják majd. A versenyek alatt mindhárom típusú járműre szükségünk lesz, ehhez pedig járgányunk készségesen átalakul, ha épp szükséges. Vezethetünk majd Sonickal, Shadow Sonickal és a hamarosan filmhőssé váló Wreck-it Ralph-fel is.
A játék tényleg szinte minden platformra megjelenik, köztük PC-re, WiiU-ra és 3DS-re is, s erre már csak november 16-áig kell várni. ■

előző
következő
Sündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars Racingben
Sündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars RacingbenSündisznó a volán mögött a Sonic & All-Stars Racingben
Sonic & All-Stars Racing: Transformed
A legutóbbi Sonic & All-Stars Racing: Transformed cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.