Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hitman: Sniper Challenge - önálló játék lesz belőle?

Egy interjú során erre a kérdésre a játék rendezője, Tore Blystad csak annyit felelt, "ki tudja?"

2012.09.10. 16:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az IO Interactive nagy visszatérést szán mindenki kedvenc bérgyilkosa számára. A 47-es ügynök legutóbb 2006-ban vállalt küldetést, ám a most készülő Hitman: Absolution a jelek szerint méltó folytatása-feltámasztása lehet a sorozatnak. A készítők már adtak egy kis ízelítőt belőle, a Hitman: Sniper Challenge képében, melyben egyetlen küldetés erejéig idő előtt a kopasz ügynök bőrébe bújhatunk. Ám itt sem a már megszokott feladatok várnak ránk, helyettük egy mesterlövészpuskával kell egy partin a célszemélyt likvidálnunk.
A csomag már hónapok óta elérhető, és akkora iránta az érdeklődés, hogy egy interjú során a játékot rendező Tore Blystad érdekes kijelentést tett. Feltették ugyanis neki a sokakat érdeklő kérdést: lesz-e a Sniper Challenge-ből egyszer teljes játék?
"Az emberek rengeteget játszanak vele. Az a játékos, aki a legjobban rá van kattanva, már több száz órát ölt bele, ami őrültségnek hangzik, ugye? De mi örülünk neki, hiszen ez a Hitman játékok igazi eszenciája: újrajátszani őket. Szóval ki tudja? Nagyon jól sült el, és ha találunk rá valami módot, hogy teljes játékot készítsünk belőle, szerintem meg is fogjuk tenni."

Hitman: Absolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hitman: Absolution

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló