Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The War Z trailer-trió

Végre mozgás közben is megnézhetjük a készülő zombis MMO-t, mely a tervek szerint most ősszel jelenik meg.

2012.09.17. 13:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Augusztus elején jelentette be az Arktos Interactive és a Hammerpoint Interactive, hogy készül a The War Z, mely voltaképpen egy zombis MMO-TPS-FPS lesz. A játék a tervek szerint még idén ősszel megjelenik, és nélkülözni fogja az MMO műfajban megszokott mikrotranzakciós megoldást, vagyis nem kell minden apró kis fejlesztésért pénzt leszurkolnunk. Emellett bár lehetőségünk lesz részletesen a saját ízlésünk szerint formálni karakterünket, és megtanítatni mindenféle okos dologra, a klasszikus karakterfejlődési rendszer nem kerül a játékba.
A bejelentés óta már láthattunk képeket a pályákról, és a ránk leselkedő élőholtakról, ám mozgásban eddig még nem nézhettük meg az alkotást. Ez most megváltozik, ugyanis mindjárt hét percnyi játékmenet trailer érkezett, három részletben. Ezek alapján egyelőre egyfajta zombis Deerhunternek tűnik az alkotás, melyet akár külső, akár belső nézetből is játszhatunk majd. ■

Infestation: Survivor Stories
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Infestation: Survivor Stories

hozzászólások (2)

rootshaper
rootshaper 2012.09.17. 16:06
hat ez eddig iszonyat lame... a fejlesztok komolyan EZT nevezik gameplay videonak? ez mar elmond egy keveset roluk. meg az is, hogy a fegyver moddolast pofatlanul es 100%-ban lenyultak a Crysis-bol. nagyon meg akarjak lovagolni a Day Z sikereit, de szerintem bele fog torni a bicskajuk kemenyen.
Skorpio90
Skorpio90 2012.09.17. 19:39
Hát ez bizony nehéz ügy. Megnéztem mindhárom videót, és a grafika még nem is lenne baj, bár egy erős 10 évvel ezelőtti színvonalat nyújt (Hidden and Dangerous 2), sőt, még a hangulat nyomait is fel lehet fedezni benne. Az inventory pl. tökre tetszik. Olyan, mintha tényleg a hátizsákodban turkálnál. Még a Crysis-os fegyótuning se zavar, mert bár tényleg egy az egyben ugyanaz, legalább használható. De sajnos maga a játékmenet nagyon amatőr. A legrosszabb a mozgás: kidolgozatlan, akadozó még az egérmozgatás is, meg mi az a kúszás már!? Hiába, megint csak a Max Payne 3-at tudom felhozni példának, ott az eddigi legszebb a mozgáskultúra. De nem csak ezzel van a baj, hanem a hangok is bénák. Ráadásul nem értem, miért kell nyomva tartani az e betűt ahhoz, hogy felvegyem a tárgyat? Meg most akkor mi a játék célja? Megyünk free roam-ban és néha lelövünk egy zombit? Esetleg mindezt egy haverral? Arra ott van a Dead Island, csak szebb grafikával, jobb megoldásokkal. Kár érte, mert ezt még gatyába tudnák rázni.
ajánlott olvasnivaló