Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Football Manager 2013 - fél tucat trailer

Hat videón keresztül demonstrálják a készítők a focimenedzser-játék idei részének újításait.

2012.09.18. 19:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy az EA FIFA sorozata évről évre megküzd a Konami Pro Evolution Soccer sorozatával, úgy a SEGA Football Manager sorozat is minden évben összeméri erejét az EA FIFA Manager játékaival. Ám míg az előző párosításban sosem lehet egyértelműen győztest hirdetni (bár kétségtelen, hogy a FIFA az utóbbi időben alaposan összeszedte magát), addig a Football Manager évről évre bőségesebb, valószerűbb tartalmat kínál a rajongóknak. Persze megint más kérdés, hogy sokan inkább a külcsínt és az egyszerűbb, árkádosabb irányítást választják a FIFA Manager képében.
Mindenesetre idén is megjelennek a fent említett játékok aktuális részei, melyek közül mi most a SEGA menedzser-játékával foglalkozunk. A készítők ugyanis nem kevesebb, mint hat trailerben mutatták be a napokban az új rész jelentősebb újításait. A videókban a fejlesztés egyik vezetője, Miles Jacobson mesél többek között a mérkőzéseket megjelenítő grafikus motor újításairól, a többjátékos mód újdonságairól, valamint a játékmenetet érintő változásokról. A Football Manager 2013 a tervek szerint valamikor karácsony előtt jelenik meg. ■hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.