Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Új PlayStation 3 modell érkezik

Hó végén érkezik a Sony konzoljának legújabb, és legkarcsúbb modellje, mely szénfekete színben kerül majd a boltok polcaira.

2012.09.20. 18:29 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

PlayStation 3 Super Slim - ez is lehetne a Sony most bejelentett új PlayStation 3 modelljének a művészneve. A konzol ugyanis hamarosan megkapja minden eddiginél kisebb és könnyebb változatát, mely hazánkban két kiszerelésben lesz kapható. Az egyik egy 500 GB-os merevlemezzel szerelt változat lesz, melynek ajánlott fogyasztói ára 89 990Ft, míg a másik egy 12 GB-os flash memóriával rendelkező változat, 67 990Ft-os ajánlott fogyasztói árral. A tervek szerint az előbbi szeptember 28-án jelenik meg, míg a másik október 12-én.
Az új PlayStation 3 modell teljes belső átalakításon ment keresztül, így a gép súlya az első 60 GB-os PS3 modellhez képest a felével, a jelenlegi modellhez képest pedig 20-25 %-kal lett könnyebb. Az új design elcsúsztatható fedelet kapott, a lemezeket itt kell majd a konzolba helyezni. A bővített merevlemez-kapacitás a játékokon felül egyéb szórakoztató tartalmak tárolására is tökéletesen alkalmas, így zenéinket, képeinket és videóinkat is élvezhetjük majd a gépen. A 12GB flash memóriás PS3 kapacitását pedig egyszerűen kibővíthetjük az új modellel egyidejűleg megjelenő 250 GB-os dedikált merevlemezzel, melynek használatával a flash memória nem használható belső tárolóként. Ezen felül a Sony több kiegészítőt is bemutatott, mint például a függőleges állványt, melyre akkor van szükség, ha állítva szeretnénk elhelyezni a gépet. ■

előző
következő
Új PlayStation 3 modell érkezik
Új PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezik

hozzászólások (2)

Peace
Peace 2012.09.20. 20:28
Hogy ennek mi értelme volt, azt még ők sem tudják szerintem. A 320-as slim változat már 54k-ért megvehető újonnan. Ha alacsonyabb az előállítási költség, akkor legalább az ár is csökkenhetett volna.
balays82
balays82 2012.09.20. 21:10
Hozzá kell tenni, hogy a magyar kisker árak már most jóval az ajánlott fogyasztói ár alá mentek, van olyan bolt, ahol előrendelésben a 12 GB-os modell éppen 57 ezer, az 500 GB-os pedig 64 ezer (kicsit furcsa is, hogy a kettő közötti, eredetileg 70 dolláros/eurós árkülönbség is mennyire összement forintra átváltva). Az előbb mondjuk még így sem nagyon éri meg, de a nagyobbik testvér ára már kedvezőnek mondható.

Ezek a nyomott árak amúgy nem is meglepőek, a slim modellek esetében is így volt, illetve van.
ajánlott olvasnivaló